Αρχική » Μήνυμα Δημάρχου Πύργου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Μήνυμα Δημάρχου Πύργου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

από Maria Petroutsa

Αγαπητά μου παιδιά, μαθήτριες και μαθητές.

Σεβαστοί εκπαιδευτικοί,

Φίλοι γονείς και κηδεμόνες,

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά σηματοδοτώντας μια περίοδο αισιοδοξίας. Ευχή όλων μας, να είναι μια χρονιά χαρούμενη, δημιουργική,  γεμάτη εμπειρίες, χαμόγελα, γνώσεις, νέες φιλίες, και  πρόοδο για τα παιδιά μας. Γονείς και εκπαιδευτικοί να στέκονται αρωγοί στα όνειρα τους και την ενδυνάμωση της ψυχολογίας τους.

Προς την κατεύθυνση αυτή, ως Δημοτική Αρχή δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας και φροντίζουμε για την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων, την ποιοτική διαχείριση του ελεύθερου χρόνου των μαθητών καθώς και την εξασφάλιση ενός λειτουργικού περιβάλλοντος χωρίς φαινόμενα σχολικού εκφοβισμού.

Από την αρχή της θητείας μας έχουμε προβεί σε  σημαντικές εργασίες επισκευής και συντήρησης όλων των  σχολικών μονάδων του Δήμου μας. Επίσης χρόνια προβλήματα μεταφοράς μαθητών απο λυόμενες αίθουσες σε κατάλληλα κτίρια έχουν λυθεί και δρομολογούνται οι οριστικές λύσεις και σε άλλές δομές.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία η οποία έχει αντίκτυπο και στα σχολεία μας είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να δώσουμε στα παιδιά μας τη μόρφωση που δικαιούνται.

Εύχομαι σε όλους μια καλή, δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία και τη δύναμη του Θεού να σας οδηγεί στους πιο σωστούς δρόμους της ζωής!

Ο Δήμαρχος Πύργου

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00