Αρχική » ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΡΠΑΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ-ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΡΠΑΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ-ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

από Maria Petroutsa

Πολίτες της Ήλιδας,
Η Κυβερνητική Ε.Τ.Α.Δ. – ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ από κοινού με τον Δήμαρχο Ήλιδας, συντονισμένοι στην ίδια ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ – ΑΠΑΞΙΩΣΗ του Δημοτικού κάμπινγκ Κουρούτας , διαμόρφωσαν ευνοϊκές συνθήκες για να ανοίξει ο δρόμος παράδοσής του σε Ιδιωτικά συμφέροντα. Η σημερινή Δημοτική Αρχή Ήλιδας έχει μεταμορφωθεί σε σταθερό εγγυητή απώλειας υποδομών και αναπτυξιακών πόρων από την εκδηλούμενη καταστροφική Κυβερνητική επιδρομή σε βάρος του Δήμου Ήλιδας .
Οι αθροιζόμενες ήττες για την Αμαλιάδα είναι καταγεγραμμένες με την κατάργηση του Γεωπονικού Πανεπιστημίου , την διάλυση του Νοσοκομείου, την απένταξη του έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ με την απ ευθείας ανάθεση του δρόμου Πάτρα – Πύργος στην Ολύμπια οδό από τον πρώην Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή και τώρα με την αφαίρεση από τον Δήμο Ήλιδας ενός αναπτυξιακού πόρου , το Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας.

Είναι σαφές ότι ανοίγει χωρίς περιστροφές ο κύκλος των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ .
Για τους Κυβερνητικούς Βουλευτές και τον Δήμαρχο Ήλιδας ο οποίος αρνείται να παραιτηθεί των καθηκόντων του όταν διακήρυττε χωρίς αντίκρισμα ότι αντιστέκεται να μην καταργηθεί το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο απειλώντας ότι οι Κυβερνητικές ερπύστριες θα περάσουν ΄΄ πάνω από το πτώμα του΄΄ .
Ευτυχώς που ως εκ θαύματος αναστήθηκε για να έχει την δυνατότητα τον Φλεβάρη του 2021 στο αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αμαλιάδας να φωτογραφίζετε και να χαριεντίζετε με τον ΔΗΜΙΟ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο , ο οποίος από κοινού με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος εμπνεύστηκαν χωρίς να τους ζητηθεί από την Αμαλιάδα η παρουσίαση ως ευεργέτημα ενός καινού περιεχομένου μνημόνιο συνεργασίας που προβλέπει την ίδρυση ενός Δημόσιου ΙΕΚ με γνωστικό αντικείμενο παροχής τεχνογνωσίας στους αγρότες ΄΄πως να κλαδεύουν τις ελιές΄΄ .
Αφήγημα που ήδη ως εμπνευστές το εγκατέλειψαν ως ΦΑΙΔΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

Πολίτες της Ήλιδας,
Καλούμε τους Κυβερνητικούς βουλευτές να παρέμβουν για την ακύρωση του γκρίζου διαγωνισμού της Ε.Τ.Α.Δ. που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 25-4-2023 .
Ταυτόχρονα τους καλούμε να τοποθετηθούν Δημόσια ότι αποδοκιμάζουν την επιλογή της Κυβερνητικής Ε.Τ.Α.Δ. να αφαιρέσει από τον Δήμο Ήλιδας το Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας . Η στάση τους θα κριθεί αμίληκτα από τους πολίτες στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές.
Για τον άφαντο Δήμαρχο Ήλιδας υπάρχει μόνο ένας δρόμος να συγκαλέσει άμμεσα ανοιχτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με συμμετοχή των φορέων της πόλης λύοντας της φλύαρη σιωπή του ενώπιον του λαού της Ήλιδας, ως απερχόμενος Δήμαρχος να ενημερώσει για την αγωνιστική και ασυμβίβαστη δράση του υπέρ του Δημοσίου Συμφέροντος.

                                        ΑΝΕΞΕΡΤΗΤΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
                                           ΗΛΙΔΑ -  ΝΕΑ  ΓΕΝΙΑ   ΙΔΕΩΝ
                                                     Ο  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
                                             ΔΗΜΗΤΡΗΣ   ΚΡΑΛΛΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00