Αρχική » Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το Πυργιώτικο Καρναβάλι

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το Πυργιώτικο Καρναβάλι

από Maria Petroutsa

                    Μεγάλη η ανταπόκριση των φορέων στην πρόσκληση του Δήμου Πύργου για να συμμετάσχουν στο Πυργιώτικο Καρναβάλι που θα ξεκινήσει το Σάββατο  24 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί με τη μεγάλη παρέλαση την  Κυριακή 10 Μαρτίου.

                    Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου υπό τον Δήμαρχο Πύργου κ. Στάθη Καννή,  με την συμμετοχή του αρμόδιου Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Γιώργου Κάρδαρη, της Προέδρου του Τ.Σ. Πύργου κ. Αθηνάς Κρεστενίτη, των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής, των Προέδρων του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Ηλία Ξανθούλη, της Εστίασης Νίκου Τζαμαλή και εκπροσώπων φορέων  διαπιστώθηκε πως οι δημότες έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος για την επιτυχία αυτής της μεγάλης καρναβαλικής γιορτής.

                  Αυτό μαρτυρά εξάλλου και η ενεργή συμμετοχή τους στις δράσεις που θα υλοποιηθούν κατά την διάρκεια του 15νθημερρου αυτού γλεντιού σε λάτιν ρυθμούς.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης παρουσιάστηκε το γενικό πλαίσιο των εκδηλώσεων αλλά και οι ενέργειες που έχουν γίνει έως σήμερα, ενώ γενική διαπίστωση ήταν πως ο ρυθμός των προετοιμασιών θα πρέπει να επιταχυνθεί έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα με κάθε λεπτομέρεια στην έναρξη του καρναβαλιού.

                 Από την πλευρά των φορέων εκφράστηκε η πρόθεση να συνδράμουν προς αυτή τη κατεύθυνση προκειμένου να δώσουν τη δυνατότητα στους δημότες να απολαύσουν μία ξεχωριστή γιορτή  χαράς και κεφιού.

                 Παράλληλα, στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι το Πυργιώτικο Καρναβάλι να καταστεί ένας θεσμός ο οποίος θα προσελκύει επισκέπτες και από άλλες περιοχές, με απώτερο σκοπό την οικονομική τόνωση της τοπικής αγοράς.                                                                           

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00