Αρχική » Και Άλλες ανακοινώσεις προσώπων τον Ιούνιο, από τον Αλέξη Καστρινό.

Και Άλλες ανακοινώσεις προσώπων τον Ιούνιο, από τον Αλέξη Καστρινό.

από Άκης Χουζούρης

Όταν αγαπάς τον τόπο σου και αγωνιάς γι’ αυτόν, τότε συμμετέχεις …Συμμετέχεις για την αναδιάταξή του , για την αναβάθμισή του, για την αναμόρφωσή του και για την προοπτική του…Συμμετέχεις για να γίνεις συνοδοιπόρος στην επίτευξη μιας καλύτερης μέρας για όλους…Παρόντες με την συμμετοχή μας λοιπόν, στο ερχόμενο αυτοδιοικητικό – δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβρη του 2023.Αλέξης Καστρινός – Νίκος Αναμουρλίδης.

Η αγωνιστικότητα , η μαχητικότητα και ο δυναμισμός κάποιων ανθρώπων γενικότερα στη ζωή τους, σε συνδυασμό με αρχές και αξίες και με δεδομένη την αγάπη τους για τον τόπο μας αποτελούν την καλύτερη προυπόθεση για την ενασχόληση με τα κοινά.Παρόντες με την συμμετοχή μας στο ερχόμενο δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβρη του 2023.Αλέξης Καστρινός – Βάσω Βλαχούλη.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Από το 2010 που ξεκίνησε ο Καλλικρατικός Δήμος Πηνειού υπήρξαμε συνεργάτες. Βασικά χαρακτηριστικά της συνεργασίας μας υπηρξαν η εμπιστοσύνη, η ειλικρίνεια, η εντιμότητα, η εργατικότητα και η αποτελεσματικότητα. Με δεδομένη την αγάπη της για τον τόπο μας και την αυτοδιοικητική της εμπειρία (πρ. Αντιδήμαρχος Τραγανού) θα είμαστε παρόντες με την συμμετοχή μας στο ερχόμενο δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβρη του 2023.Αλέξης Καστρινός – Ιφιγένεια Ανδριοπούλου.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Με τον Σάκη Παπαδόπουλο υπήρξαμε συνοδοιπόροι την περίοδο 2003-2006 και άμεσοι συνεργάτες για δύο Δημοτικές θητείες 2007-2010 και 2011-2014. Μία συνεργασία που υπήρξε επιτυχής γιατί στηριζόταν πάντα στις λίγες – μετρημένες κουβέντες , στην εργατικότητα και στις καθαρές εξηγήσεις. Τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω με τον γιο του Θανάση, έναν νέο άνθρωπο που αγαπά τον τόπο του, ζει σε αυτόν και έχει την θέληση να προσφέρει. Παρόντες με την συμμετοχή μας στο ερχόμενο δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβριο του 2023.Αλέξης Καστρινός – Θανάσης Παπαδόπουλος.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η αγάπη κάποιων ανθρώπων για τον τόπο μας σε συνδυασμό με την ειλικρίνεια , την εργατικότητα, την σοβαρότητα και την καθαρότητά τους δημιουργεί τις καλύτερες προυποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο του Δήμου μας.Παρόντες με την συμμετοχή μας στο ερχόμενο δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβρη του 2023.Αλέξης Καστρινός – Κατερίνα Λυκογιάννη.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, πίνακας, γραφείο και εσωτερικός χώρος

Όταν αγαπάς τον τόπο σου, τότε επιθυμείς να αποφασίζεις για την αναβάθμισή του, για την αναδιάταξή του, για την ανάπτυξή του και για την προοπτική του.Με λίγες λοιπόν κουβέντες και με καθαρές και έντιμες τοποθετήσεις – εξηγήσεις, θα είμαστε παρόντες με την συμμετοχή μας στο ερχόμενο δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβρη του 2023.Αλέξης Καστρινός – Μάκης Αλεξόπουλος.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος

Η κάθε εκλογική αναμέτρηση σηματοδοτείται από συγκεκριμένες συμμετοχές. Η παρουσία συγκεκριμένων προσώπων υποδηλώνει την εμπιστοσύνη, την πίστη, την αφοσίωση, την αγάπη και την προσήλωση σε αρχές, αξίες και ανθρώπους. Στην ερχόμενη λοιπόν αυτοδιοικητική αναμέτρηση δεν θα μπορούσε να απέχει ο άνθρωπος που από το πολιτικό μου ξεκίνημα ήταν πάντα δίπλα μου και που έχει διατελέσει Πρόεδρος Κοινότητας, δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος .Παρόντες με την συμμετοχή μας στο ερχόμενο δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβρη του 2023.Αλέξης Καστρινός – Γιώργος Αναστασόπουλος (γνωστός με το παρατσούκλι Λόλης).

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "radit onelle nd producte Hüls frucht Bienen"

Παρότι αποτελεί εκπρόσωπο της νέας γενιάς, είναι ήδη σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Τραγανού. Άνθρωπος ευφυής, ευρηματικός, ουσιαστικός, απλός και καθημερινός. Με λίγα λόγια λοιπόν, θα είμαστε παρόντες με την συμμετοχή μας στο ερχόμενο δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβρη του 2023. Αλέξης Καστρινός – Διονύσης Παπαδόπουλος.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται, δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Η δημιουργία μιας δημοτικής ομάδας δίνει πάντα την ευκαιρία για να αξιολογούνται χαρακτήρες, συμπεριφορές, προσωπικότητες, προθέσεις και οράματα.Μου δίνεται λοιπόν η ευκαιρία να παρουσιάσω σήμερα μια αγωνίστρια της ζωής, μια μαχήτρια της καθημερινότητας, έναν ακέραιο άνθρωπο με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο της και ζήλο για την ανάπτυξη της περιοχής της.Παρόντες λοιπόν με την συμμετοχή μας στο ερχόμενο δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβρη του 2023.Αλέξης Καστρινός – Νικολέττα Ντάλκουρα Κυριακοπούλου.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Άλλο ένα νέο πρόσωπο πιστοποιεί με την παρουσία του την ανανέωση και την δυναμική της κίνησής μας για την αλλαγή σελίδας στο Δήμο μας.Άτομο ανιδιοτελές, αξιοπρεπές και έντιμο, μακριά από διαδικασίες αντιπαροχής μετακλητών θέσεων και ανταλλαγμάτων , στηρίζει συνειδητά την συλλογική προσπάθειά μας για την αναδιάταξη, ανάπτυξη και προοπτική της περιοχής μας.Άλλωστε οι αρχές και οι αξίες δεν τιμολογούνται…Παρόντες με την συμμετοχή μας στο ερχόμενο δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβρη του 2023.Αλέξης Καστρινός – Βασιλική Μαυρομύτη.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος

Η ιστορία δεν διαγράφεται , δεν παραγράφεται , δεν ξαναγράφεται…Από το ξεκίνημα μαζί και συνεχίζουμε …Τα μεγάλα έργα της περιοχής έχουν το αποτύπωμά μας…Η συνεχόμενη εκλογή του ως Προέδρου στη Κοινότητα Σίμιζας δηλώνει την εμπιστοσύνη των δημοτών στο πρόσωπό του. Παρόντες με την συμμετοχή μας στο ερχόμενο δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβρη του 2023.Αλέξης Καστρινός – Πέτρος Κολοτούρος (Πρόεδρος ΔΚ Σίμιζα) .

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

Από το ξεκίνημα του Καλλικρατικού Δήμου Πηνειού υπήρξαμε συνεργάτες.Άνθρωπος σοβαρός, μετρημένος και με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση (πρ Αντιδήμαρχος Τραγανού και επί σειρά ετών Πρόεδρος ΔΚ Τραγανού ).Παρόντες λοιπόν για ακόμη μια φορά με την συμμετοχή μας στο ερχόμενο δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβρη του 2023.Αλέξης Καστρινός – Νίκος Τσάκωνας (Πρόεδρος ΔΚ Τραγανού).

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00