Αρχική » Καιρίδης: Η δύναμη της Ελλάδας

Καιρίδης: Η δύναμη της Ελλάδας

από Maria Petroutsa

Δημήτρης Καιρίδης: Στο ιστορικό Πανεπιστήμιο Georgetown στην Ουάσιγκτον, πραγματοποιήθηκε ένα δείπνο, με διοργανωτές την Καθημερινή, το Delphi Economic Forum και το Hellenic American Leadership Council του Έντυ Ζεμενίδη, προς τιμή του σπουδαίου Ελληνο-Αμερικάνου επιχειρηματία και φιλάνθρωπου Άγγελου Τσακόπουλου

Η ελληνική ομογένεια είναι η μεγάλη δύναμη της Ελλάδας μας. Χθες βράδυ, στο ιστορικό Πανεπιστήμιο Georgetown στην Ουάσιγκτον, πραγματοποιήθηκε ένα δείπνο, με διοργανωτές την Καθημερινή, το Delphi Economic Forum και το Hellenic American Leadership Council του Έντυ Ζεμενίδη, προς τιμή του σπουδαίου Ελληνο-Αμερικάνου επιχειρηματία και φιλάνθρωπου Άγγελου Τσακόπουλου από τις Ρίζες της Αρκαδίας και το Σακραμέντο της Καλιφόρνιας.

Στο δείπνο παραβρέθηκαν η επίτιμη Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Nancy Pelosi, στη φωτογραφία μαζί με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, George Tsounis, ο Γερουσιάστης των Δημοκρατικών από το Maryland, Chris Van Hollen, στη φωτογραφία μαζί με τον κ. Τσακόπουλου, ο Ανώτατος Δικαστής, Anthony Kennedy, η Αναπληρώτρια Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, Ελένη Κουναλάκη-Τσακοπούλου και ο Τάσος Ζαμπάς, ο Έλληνας πρόσφυγας από τη Μόρφου που μεγάλωσε δίπλα στον Γερουσιαστή Bob Menendez στο Union City του New Jersey, και τον γνώρισε στο πρόβλημα της τουρκικής κατοχής και της τουρκικής επιθετικότητας, στη φωτογραφία με την υπερ-δραστήρια και πολύ αποτελεσματική Ελληνίδα πρέσβη στην Ουάσικγτον, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Επίσης, παραβρέθηκαν πολλοί βουλευτές και άλλοι επίσημοι ενώ διαβάστηκε χαιρετισμός της Αντιπρόεδρου των ΗΠΑ, Kamalla Harris, και προβλήθηκε βίντεο-μήνυμα του πρ. Προέδρου Bill Clinton και της συζύγου του Hillary Clinton.

Αυτή η υπερ-εκπροσώπηση της αμερικανικής ηγεσίας σε μια ελληνική εκδήλωση, στην καρδιά της αμερικανικής πρωτεύουσας, αντανακλά το κύρος, τον σεβασμό και την ακτινοβολία όλων των Ελλήνων της Αμερικής, που αποτελούν και το μεγάλο εθνικό κεφάλαιο.

Πηγή: https://www.alphafreepress.gr/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00