Αρχική » Καθήλωσε το κοινό της Αμαλιάδας με την μοναδική φωνή της η Αλεξάνδρα Σιετή!

Καθήλωσε το κοινό της Αμαλιάδας με την μοναδική φωνή της η Αλεξάνδρα Σιετή!

από Maria Petroutsa

Η Αλεξάνδρα Σιετή, ένα ανερχόμενο αστέρι στο χώρο της soul, funk και jazz, κατάφερε μοναδικά να εντυπωσιάσει το κοινό της Αμαλιάδας με το εκπληκτικό ταλέντο και τη φωνητική της ικανότητα. Οι θαμώνες του Ρετρό ήταν εξτρά τυχεροί να βιώσουν μια τέτοια μουσική εμπειρία την Παρασκευή 19 Μαΐου, λίγο πριν τις εκλογές. Προερχόμενη από τη Βόρεια Ελλάδα, η Αλεξάνδρα έγινε γνωστή κυρίως μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice, όπου αναδείχθηκε ως μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του διαγωνισμού.

Αυτό που ξεχωρίζει στην Αλεξάνδρα είναι η εκπληκτική φωνή της, που συνδυάζει έντονη συναισθηματική έκφραση με τεχνική αρτιότητα. Η ερμηνευτική της προσέγγιση είναι μοναδική, καθώς καταφέρνει να μεταφέρει την ένταση και το πάθος των τραγουδιών από μια άλλη εποχή με εξαιρετικό τρόπο. Με την χαρακτηριστική της χροιά, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα μαγευτική και ανατρεπτική.Οι μουσικοί που την πλαισίωναν μοναδικά:

Στην κιθάρα ο Μιχάλης Τσιφτσής

Στο μπάσο ο Γιώργος Κωνσταντίνου( ο οποίος είναι και μέλος του μουσικού σχήματος Χαΐνηδες)

Στα drums ο Παναγιώτης Κωστόπουλος.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, αρκετοί ετεροδημότες ερχόμενοι να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα γέμισαν το Ρετρό μέσα έξω.

Η επιρροή της Αλεξάνδρας πηγάζει από διάφορα μουσικά είδη, όπως η soul, η funk και η jazz, και αυτό αντανακλάται στις επιλογές της στο προσωπικό της ρεπερτόριο. Έτσι δημιουργείται μια συναρπαστική σύνθεση μουσικών στοιχείων. . Οι ερμηνείες της γεμίζουν τον αέρα με συναίσθημα και εκπέμπουν μια αυθεντικότητα που σπάνια συναντάται.

 Η Αλεξάνδρα ξεχώρισε ιδιαίτερα  για την αίσθηση του ρυθμού που ενσωματώνει στη μουσική της με αυτό τον τρόπο επικοινώνησε άμεσα με το κοινό  με  την  θετική της ενέργεια και σύντομα όλοι άρχισαν να χορεύουν και να την συνοδεύουν στις μουσικές της κινήσεις.

Τραγούδησε Beatles, Aretha Franklin αλλά  και Amy Winehouse. Το κάθε κομμάτι το έκανε δικό της. Μάλιστα παρότρυνε και το κοινό να την συνοδέψει τραγουδιστικά σε συγκεκριμένο funky κομμάτι. Το κοινό έδωσε τον καλύτερο του εαυτό.

O ιδιοκτήτης του Ρετρό Ζαφείρης Ζαφειρόπουλος, πάντα μάχιμος μαζί με το προσωπικό του και την οικογένεια του. Μαζί του και η κόρη του η Μαίρη η οποία είναι επίσης ανερχόμενη καλλιτέχνης.

Ανάμεσα στο κοινό συναντήσαμε και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πύργου κ. Σπύρο Πολίτη, ο οποίος φάνηκε να απολαμβάνει αρκετά το μουσικό θέαμα.

Βασίλης Μπαντούνας πάντα στον ήχο. Έβγαλε φωτογραφίες με αγαπημένους φίλους διασκεδάζοντας και ο ίδιος.

Στην παρέα μας είχαμε και τους αγαπημένους μουσικούς παραγωγούς από το VOX FM , Τάσο Κοροτζή και Λάμπη Βασιλάτο. Το Μαντάτο ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Λάμπη και για την βοήθεια του στο φωτογραφικό υλικό.

Η λάμψη της soul και η ενέργεια της funk φάνηκε να πόρωσε το κοινό.

Και όπως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν έτσι και αυτή η μουσική βραδιά έσβησε όμορφα. Εμείς εντοπίσαμε όμορφα πρόσωπα και χαμόγελα τα οποία αποτυπώσαμε στον φακό του Μαντάτο.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι ¨οικογενειακές¨ φωτογραφίες  με προσωπικό και μουσικούς για να συμπληρωθούν με όμορφες αναμνήσεις τα 30 χρόνια Ρετρό!!!

Η Αλεξάνδρα Σιετή είναι ένα υποσχόμενο ταλέντο στην ελληνική μουσική σκηνή και αναμένεται να διανύσει μια σπουδαία πορεία. Το Μαντάτο θα είναι εδώ για να το καταγράψει και να το στηρίξει!

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00