Αρχική » ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ 700.000 ΕΥΡΩ

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ 700.000 ΕΥΡΩ

από Maria Petroutsa

Παρέμβαση στο δίκτυο ομβρίων υδάτων στη Βάρδα

Σημαντική εξέλιξη για τον δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης χαρακτήρισε ο βουλευτής του νομού μας Ανδρέας Νικολακόπουλος την απόφαση που φέρει την υπογραφή του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ιωάννη Τσακίρη, για την υποβολή πρότασης στο «Ειδικό Πρόγραμμα Εκτάκτων Αναγκών» του Άξονα Προτεραιότητας 2.4 «Πρόληψη & διαχείριση κινδύνων»  για το έργο που αφορά στην «Αποκατάσταση δικτύου ομβρίων υδάτων δυτικού τομέα Κοινότητας Βάρδας».

Το ποσό με το οποίο θα επιχορηγηθεί ο δήμος ανέρχεται σε 700.000 ευρώ προκειμένου να αποκατασταθεί το δίκτυο ομβρίων υδάτων, το οποίο κρίνεται ανεπαρκές γι’ αυτό και σημειώνονται πλημμυρικά φαινόμενα.

Η επιπλέον χρηματοδότηση για τον δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης αποτελούσε δέσμευση του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης Χρήστου Τριαντόπουλου, τον οποίο είχε συναντήσει το καλοκαίρι ο κ. Νικολακόπουλος και του είχε θέσει το θέμα μαζί με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας- Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη, ήταν κάτι που το είχαμε ζητήσει και είχαμε επισημάνει την αναγκαιότητα για το συγκεκριμένο έργο στους αρμόδιους υπουργούς και εκ του αποτελέσματος διαπιστώνουμε ότι υπήρξε η ανάλογη ανταπόκριση. Η κυβέρνηση της ΝΔ για ακόμη μία φορά αποδεικνύει ότι βρίσκεται δίπλα στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Θεωρώ ότι με την χρηματοδότηση αυτή και με τις κατάλληλες παρεμβάσεις που θα γίνουν, θα δοθεί λύση σε ένα σοβαρό πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή της Βάρδας. Γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά και τον κ. Τριαντόπουλο, που από την πρώτη στιγμή έδειξε το ανάλογο ενδιαφέρον, καθώς και τον κ. Τσακίρη που προχώρησε τις απαιτούμενες διαδικασίες» ανέφερε ο κ. Νικολακόπουλος και επεσήμανε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια με αμείωτη ένταση για την αντιμετώπιση και άλλων προβλημάτων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00