Αρχική » Ιδιαίτερα δημοφιλές το Tik Tok του Ανδρέα Παπαδάκου!

Ιδιαίτερα δημοφιλές το Tik Tok του Ανδρέα Παπαδάκου!

από Maria Petroutsa

Λίγο πριν τις εκλογές έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση ο λογαριασμός του Ανδρέα Παπαδάκου στο Tik Tok. To Tik Tok είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής εφαρμογή που όλο και περισσότεροι πολιτικοί και δημόσια πρόσωπα χρησιμοποιούν για να έχουν πιο άμεση επαφή με τον κόσμο και κυρίως με την νεολαία.

Οι προεκλογικές περιοδείες του Ανδρέα Παπαδάκου έγραψαν ιστορία. Ο κόσμος τον αγκάλιασε και όπου και αν εμφανιζόταν υπήρχε μια πανηγυρική διάθεση με πυροτεχνήματα και ενθουσιασμό του κόσμου που θύμισε άλλες εποχές, όταν ο κόσμος υποδεχόταν με αγάπη τους πολιτικούς. Τα βίντεο του χαρακτηρίζονται από χιούμορ και ανάλαφρη διάθεση με αποτέλεσμα να ξεκουράζουν και να διασκεδάζουν τον θεατή.

Η συμβολή του Ανδρέα Παπαδάκου στον Δήμο Ήλιδας ήταν καθοριστική για το μέλλον του τόπου. Συγκέντρωσε ένα αρκετά σημαντικό ποσοστό στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση με αποτέλεσμα να έρθει δεύτερος στην πόλη της Αμαλιάδας και στο γενικό σύνολο τρίτος με ελάχιστη διαφορά από τον δεύτερο κ. Χριστοδουλόπουλο. Η νίκη του θεωρείται συντριπτική γιατί κανείς δεν περίμενε μια παράταξη που ξεκίνησε από το μηδέν να κερδίσει την πίστη και την εμπιστοσύνη του κόσμου μέσα σε λίγους μήνες.

Στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση πήρε την σημαντική απόφαση να συνάψει ιστορική συμμαχία με την παράταξη του κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου Ήλιδα- Συμμαχία για το αύριο με απώτερο σκοπό την ευημερία του Δήμου Ήλιδας και το μέλλον του τόπου μιας και το ποσοστό των δύο παρατάξεων αποτελούσε την πλειοψηφία του Δήμου Ήλιδας. Ο κ. Παπαδάκος έχει τονίσει πολλές φορές ότι δεν τον ενδιαφέρει να κάνει πολιτική καριέρα αλλά να βοηθήσει ουσιαστικά τον τόπο του. Έναν τόπο που είναι στα όρια κατάρρευσης και με παράδειγμα την ποιότητα ζωής που βιώνει στον μακρινό Καναδά , θέλει να βάλει σε τάξη και σειρά τον Δήμο με την βοήθεια του κ. Χριστοδουλόπουλου ώστε να μπει σε τροχιά ανάπτυξης ο Δήμος Ήλιδας και να αποτελέσει πόλο έλξης για επενδύσεις από Έλληνες του εξωτερικού.

Παρακολουθήστε στο Tik Tok όλη την πορεία του και σύντομα θα δείτε τον κ. Παπαδάκο σε νέες περιπέτειες.

https://www.tiktok.com/discover/andreas-papadakos

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00