Αρχική » Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΤΟΕΒ

Εισπραξιμότητα και ανάγκη ρύθμισης των οφειλών

ΤΟ … «ΑΓΚΑΘΙ» ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ

Βασικά προβλήματα των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχε ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος με δύο από τους Προέδρους ΤΟΕΒ στο Νομό μας και ειδικότερα του Α΄ ΤΟΕΒ Πύργου κ. Γεώργιο Βορλόκα και ΤΟΕΒ Επιταλίου κ. Θεόδωρο Καραμπίνη.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του βουλευτή στον Πύργο, διήρκησε αρκετή ώρα και έδωσε την δυνατότητα στις δύο πλευρές, πέρα από την διατύπωση των εκκρεμών ζητημάτων, να αναπτυχθούν απόψεις σχετικά με την εξέλιξη και την τύχη του αρδευτικού δικτύου στον τόπο μας.

Μείζον θέμα βεβαίως υπήρξε το μεγάλο πρόβλημα των οφειλών προς την ΔΕΗ και ο κίνδυνος που πάντα ελλοχεύει για να κατεβούν οι διακόπτες και να σταματήσει η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στα αντλιοστάσια των Οργανισμών

Οι Πρόεδροι μίλησαν επίσης και για τις δυσκολίες ως προς την εισπραξιμότητα και την καταβολή των υποχρεώσεων των αγροτών προς τους ΤΟΕΒ, σε μια δύσκολη πράγματι χρονική συγκυρία, και ζήτησαν την παρέμβαση του κ. Νικολακόπουλου για την ρύθμιση οφειλών που θα διευκόλυνε την εξαιρετικώς δύσκολη σημερινή κατάσταση.

Για το τελευταίο ο Ηλείος κοινοβουλευτικός τους ενημέρωσε για την σχετική ερώτηση που έχει καταθέσει και την πρότασή του επί της ουσίας, τόσο για ρύθμιση όσο και για την ανάγκη εξορθολογισμού στην λειτουργία του συστήματος.

Θα βρίσκεται δε ο ίδιος σε επικοινωνία μαζί τους, όπως και με άλλους Προέδρους ΤΟΕΒ, για να δουν πως θα αντιμετωπισθεί το θέμα καλύτερης διαδικασίας στην είσπραξη οφειλών και πως μπορεί να υπάρξει διέξοδος παράλληλα με τις ρυθμίσεις που απαιτούνται σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση των ίδιων των αγροτών.

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Νικολακόπουλος κατά καιρούς έχει κάνει σημαντικές παρεμβάσεις για την καλύτερη λειτουργία ΓΟΕΒ και όλων των ΤΟΕΒ του Νομού, συζητά συχνά με τους εκπροσώπους τους και έχει αναλάβει καθοριστικές πρωτοβουλίες εκσυγχρονισμού του δικτύου με νέο μεγάλο έργο της υπογειοποίησης του δικτύου που θα βοηθήσει τις αρδευόμενες καλλιέργειες και την ανασυγκρότηση της τοπικής αγροτικής οικονομίας. Μέχρι σήμερα άλλωστε έχει κάνει δια ζώσης συναντήσεις με τους αρμοδίους Υπουργούς και Υφυπουργούς, καθώς και με άλλους κυβερνητικούς παράγοντες για το μεγάλο έργο εκσυγχρονισμού του αρδευτικού δικτύου που θα δώσει λύσεις σε μέρος των συγκεκριμένων προβλημάτων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00