Αρχική » Η πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Ήλιδας με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Αμαλιάδας για ζητήματα της νοσηλευτικής μονάδας

Η πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Ήλιδας με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Αμαλιάδας για ζητήματα της νοσηλευτικής μονάδας

από Maria Petroutsa

Επί τάπητος έθεσαν όλα τα θέματα που αφορούν στη νέα πτέρυγα και στην εν γένει λειτουργία της Νοσηλευτικής Μονάδας της Αμαλιάδας, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλους και η διοικήτρια του Νοσοκομείου Μαρία Μπαχού, κατά την πρώτη τους συνάντηση.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος ενημερώθηκε πλήρως για τη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών νέα πτέρυγα, αλλά και για τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια το νοσοκομείο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν -μεταξύ άλλων- ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μέριμνας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εξυπηρέτησης του Δημότη κ. Αλέξανδρος Γεωργουλής και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών, Πολιτικής Προστασίας και Υδάτινων Πόρων κ. Κώστας Τσεριώνης.

Τόσο ο κύριος Χριστοδουλόπουλος, όσο και η κυρία Μπαχού δεσμεύτηκαν για συνεργασία σε όλους τους τομείς, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες στη νοσηλευτική μονάδα της πόλης.   

Μπορεί επίσης να σας αρέσει