Αρχική » Η Πηνεία γύρισε σελίδα! Θρίαμβος Παπαδάκου και στο Σιμόπουλο

Η Πηνεία γύρισε σελίδα! Θρίαμβος Παπαδάκου και στο Σιμόπουλο

από Maria Petroutsa

Ισχυρή εντολή και προβάδισμα χωρίς αμφισβήτηση δίνουν πλέον και οι κάτοικοι της Πηνείας στον υποψήφιο δήμαρχο Ήλιδας Ανδρέα Παπαδάκο, οι οποίοι πήραν την ιστορική απόφαση να τον στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις στις εκλογές της Κυριακής.
Έτσι η μία μετά την άλλη κοινότητα, ταυτίζεται με το όραμα και την προσωπικότητα του Ανδρέα Παπαδάκου και τον επιλέγει για δήμαρχο μετά την πανωλεθρία κατάντιας και υποβάθμισης που βιώνει αυτός ο τόπος για περισσότερα από δέκα χρόνια, λόγω της κακής διοίκησης των προηγούμενων δημοτικών αρχών.

Υγεία για όλους
Κατά την κεντρική του ομιλία το βράδυ της Κυριακής στο Σιμόπουλο ο αυριανός δήμαρχος Ήλιδας Ανδρέας Παπαδάκος, αναφέρθηκε στο θέμα της υγείας επισημαίνοντας μεταξύ άλλων «σημαία μας είναι το νοσοκομείο μας, το οποίο θα ενισχυθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και το Κ.Υ Σιμόπουλου το οποίο υπολειτουργεί και ΝΑΙ η Πηνεία θα αποκτήσει το δικό της ασθενοφόρο, για την άμεση διακομιδή περιστατικών. Όλοι οι κάτοικοι πρέπει να είστε ασφαλείς, να νιώθετε σιγουριά και να έχετε κίνητρα για να μείνετε στον τόπο μας και όχι να φεύγετε … Όλοι μαζί γυρίζουμε σελίδα και πάμε την Πηνεία εκεί που της αξίζει, πάμε μαζί να φέρουμε την πρόοδο και την ανάπτυξη που μας αξίζει».

Κίνητρα για τους νέους
Ειδική αναφορά κατά την ομιλία του ο κ. Παπαδάκος έκανε στην έλλειψη υποδομών στην Πηνεία, στα προβλήματα της καθημερινότητας και στην ανύπαρκτη αγροκτηνοτροφική υποστήριξη που αποτελούν «αγκάθι» για την περιοχή και την έχουν οδηγήσει στην ερημοποίηση και το μαρασμό. Η διάθεση του γάλακτος, και του ελαιολάδου, τα οποία είναι βασικά προϊόντα της Πηνείας αποτελούν προτεραιότητες για τον Ανδρέα Παπαδάκο ο οποίος τόνισε «εμείς δίνουμε κίνητρα για τους νέους μας και τους θέλουμε να μείνουν στον τόπο μας και όχι να φεύγουν μετανάστες για αλλού. Ο πλούτος της Πηνείας δεν αξιοποιείται όπως πρέπει και ούτε προς όφελος των πολιτών επειδή κανένας μέχρι σήμερα δεν ασχολήθηκε με υπευθυνότητα για την πρόοδο του τόπου. Όσο για τη λίμνη Πηνειού είναι άμεση προτεραιότητά μου και απαίτησή μου για διεθνή διαγωνισμό αξιοποίησής της, που θα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη όχι μόνο της Πηνείας αλλά και ολόκληρης της Ήλιδας σε συνδυασμό με την ανάπτυξη και ανάδειξη της Αρχαίας Ήλιδας που έχουμε συμπεριλάβει στο πρόγραμμά μας».

Χόρτασαν προβλήματα
Η Πηνεία ανήκει στις περιοχές οι οποίες έχουν ολοκληρωτικά υποτιμηθεί την τελευταία δεκαετία, με τα προβλήματα στην ύδρευση να παραμένουν άλυτα, με την αγροτική και κοινοτική οδοποιία να έχει καταστραφεί και τις εικόνες εγκατάλειψης να είναι διάχυτες παντού κι ενώ η όψη της μοιάζει να είναι γερασμένη, έχει ψυχή και τολμά να λέει όχι σε δοκιμασμένες και αποτυχημένες συνταγές του παρελθόντος που την οδήγησαν σε αυτά τα χάλια και επιλέγει να συμπορευτεί και να εκλέξει για δήμαρχο τον Ανδρέα Παπαδάκο. Τον άνθρωπο που γύρισε από τα ξένα μόνο για να προσφέρει!
Τον κ. Παπαδάκο στην κεντρική του ομιλία την οποία παρακολούθησαν κάτοικοι από όλες τις κοινότητες, συνόδευαν η σύζυγός του, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, φίλοι και υποστηρικτές της δημοτικής παράταξης «Ήλιδα 36» και ένα κοινό γεμάτο ένταση, παλμό και διάθεση αλλαγής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00