Αρχική » Η παραλία Σαβαλίων τίμησε την Πρωτομαγιά ένα μήνα αργότερα.

Η παραλία Σαβαλίων τίμησε την Πρωτομαγιά ένα μήνα αργότερα.

από Maria Petroutsa

Το πρωί της Κυριακής, στις 4 Μαΐου, γιορτάστηκε στα Σαβάλια η Πρωτομαγιά ένα μήνα αργότερα. Οι καιρικές συνθήκες του Μαΐου είχαν αποτρέψει την καθιερωμένη γιορτή αλλά ο θεσμός αυτής της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ένα μήνα αργότερα μετά απο απαίτηση των πολιτών.

Απο νωρίς το πρωί, μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου. Οικογένειες με παιδιά και το χορευτικό τμήμα των Σαβαλίων ήταν εκεί για να υποδεχθεί τον καλοκαιρινό ουρανό, με χρώμα, χορό, τραγούδι και άφθονο φαγητό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικοί παράγοντες του τόπου. Συναντήσαμε τον υποψήφιο Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Διονύση Καλαματιανό. Τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Βασιλόπουλο και τον υποψήφιο Δήμαρχο Ήλιδας κ. Ανδρέα Παπαδάκο.

Ο κόσμος διασκέδασε και γιόρτασε μαζί με τους πολιτικούς απολαμβάνοντας το ωραίο κλίμα. Δεν έλειψαν οι μικροπωλητές που πάντα δίνουν ξεχωριστό χρώμα στις εκδηλώσεις.

Εμείς ευχόμαστε να πραγματοποιούνται πιο συχνά τέτοιες εκδηλώσεις γιατί μετά τον περιορισμό της πανδημίας μας έκαναν πραγματικά να εκτιμήσουμε την ελευθερία και την διασκέδαση κάτω απο τον ήλιο.

Δείτε αποσπάσματα απο το χορευτικό απο την σελίδα του Μαντάτο στο Facebook.

https://fb.watch/k-bsGqkt8S/

https://fb.watch/k-buoA-i2M/

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00