Αρχική » Η μεταφορά της Ολυμπιακής φλόγας από τους λαμπαδηδρόμους στο κέντρο της Αμαλιάδας

Η μεταφορά της Ολυμπιακής φλόγας από τους λαμπαδηδρόμους στο κέντρο της Αμαλιάδας

από Maria Petroutsa

Την Τρίτη 16 Απριλίου η πόλη της Αμαλιάδας γιόρτασε την άφιξη της Ολυμπιακής φλόγας σε 5 κεντρικά σημεία.

Ένας από τους πιο σημαντικούς σταθμούς ήταν η πλατεία Αγίου Αθανασίου όπου από νωρίς το μεσημέρι γέμισε με κόσμο που περίμενε με χαρά να υποδεχτεί την Ολυμπιακή φλόγα με ιδιαίτερη υπερηφάνεια.

Η νεαρή αθλήτρια Παναγιώτα Αθανασοπούλου περίμενε από νωρίς στην πλατεία και αρκετός κόσμος θέλησε να φωτογραφηθεί μαζί της.

Σύντομα κατέφθασε και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Αθανασόπουλο. Έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες με την λαμπαδηδρόμο και χαιρέτισε ευδιάθετος τον κόσμο.

Μεγάλη αστυνομική συνοδεία άρχισε να καταφθάνει και ο κόσμος με ενθουσιασμό υποδέχτηκε τον λαμπαδηδρόμο και πρωταθλητή Ιωάννη Δημητρακόπουλο.

Οι δυο λαμπαδηδρόμοι συναντήθηκαν και με χαμόγελα αντάλλαξαν την ιερή φλόγα του Ολυμπισμού και της Εκεχειρίας μεταφέροντας μηνύματα ενότητας και αλληλεγγύης.

Ακολούθησε όλη η συνοδεία με την μεταφορά της κεντρικής φλόγας σε ένα περίτεχνο σκεύος και ακολούθησαν επίσης το ασθενοφόρο και η το πυροσβεστικό όχημα.

Σε όλη την διαδρομή υπήρχε κάλυψη από media παγκόσμιας εμβέλειας και στην συνέχεια ακολούθησε η γιορτή στον ιερό χώρο της Αρχαίας Ήλιδας.

Φωτογραφίες Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00