Αρχική » Η Κοινότητα Χαβαρίου μαζί με τον Σύλλογο Γυναικών και τον Σύλλογο Διόνυσο έκοψαν τις Πρωτοχρονιάτικες πίτες τους!

Η Κοινότητα Χαβαρίου μαζί με τον Σύλλογο Γυναικών και τον Σύλλογο Διόνυσο έκοψαν τις Πρωτοχρονιάτικες πίτες τους!

από Maria Petroutsa

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου η Κοινότητα Χαβαρίου, o Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Χαβαρίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διόνυσος ένωσαν τις δυνάμεις τους και έκοψαν τις Πρωτοχρονιάτικες πίτες τους.

Η εκδήλωση έγινε στο Μπεκιάρειο Πνευματικό Κέντρο το οποίο βρίσκεται στην είσοδο του χωριού. Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην εκδήλωση και γέμισε το Πνευματικό Κέντρο. Όλα τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων, κάτοικοι του χωριού και η Δημοτική Αρχή έδωσαν το παρών. Μαζί με τον Δήμαρχο κ. Χριστοδουλόπουλο ήταν ο επικεφαλής της παράταξης Ήλιδα 36, Ανδρέας Παπαδάκος, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Τσεριώνης, Γιάννης Αθανασόπουλος, Αλέξανδρος Γεωργουλής και ο Αντιδήμαρχος Πηνείας Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Εκπρόσωπος του Υφυπουργού κ. Νικολακόπουλου ήταν ο Νίκος Δούλος και του κ. Κοροβέση η Γιούλη Τράπαλη.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του Διόνυσου Νίκος Γκρίλλας, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και έδωσε τον λόγο στους καλεσμένους να απευθύνουν χαιρετισμό. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Χρυσούλα Γκρίλλα, ο πρόεδρος Κοινότητας Χαβαρίου Δημήτριος Γκρίλλας, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χριστοδουλόπουλος και η εκπρόσωπος του κ.Κοροβέση Γιούλη Τράπαλη.

Στην συνέχεια ο ιερέας του χωριού ευλόγησε την πίτα και μαζί με τα μέλη των Συλλόγων  τον Πρόεδρο Χαβαρίου και τον Δήμαρχο Ήλιδας έκοψαν την πίτα.

Η χορωδία του Δήμου Ήλιδας  τραγούδησε διάσημα τραγούδια του αείμνηστου Χατζηδάκη και οι γυναίκες των Συλλόγων μοίρασαν τις  πίτες. 

Τυχερός στάθηκε κερδίζοντας το φλουρί ο Πρόεδρος του χωριού Δημήτρης Γκρίλλας, το οποίο φαίνεται να είναι ένας καλός οιωνός για την Κοινότητα του Χαβαρίου. Οι άλλοι δυο τυχεροί ήταν  η Εύη Φλεβοτόμου και ο Νίκος Ντάνασης, οι οποίοι και παρέλαβαν τα δώρα τους.

Το Χάβαρι και οι Πολιτιστικοί του Σύλλογοι έχουν δυναμική παρουσία στον Δήμο Ήλιδας και οι δράσεις τους πάντα εντυπωσιάζουν. Ευχόμαστε μια καλή χρονιά και αναμένουμε περισσότερες εκδηλώσεις.

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00