Αρχική » Η ερασιτεχνική ομάδα Μπάσκετ ΉΛΙΔΑ B.C έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η ερασιτεχνική ομάδα Μπάσκετ ΉΛΙΔΑ B.C έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

από Maria Petroutsa

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου η ερασιτεχνική ομάδα Μπάσκετ ΉΛΙΔΑ B.C έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο café-bar Fabric που βρίσκεται στον Πεζόδρομο Αμαλιάδας.

Το café-bar Fabric, χορηγός της ομάδας και παράλληλα χώρος διοργάνωσης, φιλοξένησε τα μέλη της ομάδας σε έναν ζεστό και φιλικό χώρο, διακοσμημένο με τις αγαπημένες φανέλες της ομάδας.

Την εκδήλωση οργάνωσε ο Γενικός Αρχηγός Γιάννης Κίντος μαζί με τον έφορους Άκη Οικονομίδη, Θεόδωρο Νικολόπουλο και Ορφέα Παπαζαφειρόπουλο. Αρκετά μέλη της ομάδας έδωσαν το παρών ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει ο διαιτητής της ομάδας Γρηγόρης Κακολύρης.

Ο Γενικός αρχηγός Γιάννης Κίντος, παρέα με  τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας έκοψε την μικρή Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους συμβολικά και στην συνέχεια έφεραν την μεγάλη πίτα την οποία μοίρασαν στον κόσμο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Γιώργος Κράλλης, ο οποίος έδωσε τις ευχές του στην ομάδα. Ο κ. Κράλλης υποσχέθηκε τη στήριξη των τοπικών ερασιτεχνικών ομάδων, αναγνωρίζοντάς τες ως ζωτικό παράγοντα για την κοινωνία του Δήμου Ήλιδας.

Ο παίκτης Θοδωρής Μάρκου ήταν ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί, ενώ σύντομα αναμένεται λαχειοφόρος κλήρωση από την ομάδα. Το Μαντάτο εύχεται συνεχόμενες επιτυχίες στην ομάδα, και να προάγει το πνεύμα της αλληλεγγύης και  αθλητισμού, ανεξάρτητα από το επίπεδο διακρίσεων.

Φωτογραφίες, Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00