Αρχική » Η επίσκεψη του Ανδρέα Παπαδάκου στο Κερνάμε Ελλάδα

Η επίσκεψη του Ανδρέα Παπαδάκου στο Κερνάμε Ελλάδα

από Maria Petroutsa

Το πρωί της  Κυριακής την 28η Μαΐου ο Ανδρέας Παπαδάκος επισκέφθηκε το φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα μαζί με μέλη της παράταξης του Ήλιδα 36.

Ο Ανδρέας Παπαδάκος συνομίλησε με τους πολίτες και τους επιχειρηματίες που παρουσίασαν τα προϊόντα τους στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα. Τους συστήθηκε, μίλησε για την παράταξη του και ενημέρωσε ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ήλιδας στις επερχόμενες εκλογές.

Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα  τοπικά προϊόντα και όχι μόνο. Οι επιχειρηματίες του πρόσφεραν να δοκιμάσει γεύσεις από τα ξεχωριστά προϊόντα της κάθε περιοχής. Δοκίμασε μέλι, τυρί, εξαιρετικό ελαιόλαδο, καραμέλες, μπύρα από την Πάτρα και το μοναδικό σιρόπι από χαρούπι που μας παρουσίασαν επιχειρηματίες από την Κρήτη.

Συνομίλησε και με τους επιχειρηματίες από την γειτονική μας χώρα την Τουρκία, οι οποίοι του πρόσφεραν το παραδοσιακό τούρκικο λουκούμι και τον ενημέρωσαν για την ξεχωριστή μονάδα τους και την υπερσύγχρονη τεχνολογία που χρησιμοποιούν στην παραγωγή του ελαιόλαδου.

Στο φεστιβάλ ο Ανδρέας Παπαδάκος συναντήθηκε και με αγαπημένους φίλους όπου έβγαλε μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί τους. Συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Βασιλόπουλο, τον πρώην Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας κ. Αδρακτά, επιχειρηματίες φίλους όπως ο κ. Σαψάλης και ο κ. Σάκης Παναγιωτόπουλος. Συναντήθηκε και με τον κ. Αναστασόπουλο , ιστορική μορφή του ερασιτεχνικού θεάτρου Αμαλιάδας.

Στάση έκανε και στο περίπτερο της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας, με την οποία έχει ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο καθώς είναι ένας χώρος όπου έχει ενισχύσει πολλές φορές κατά το παρελθόν ακόμα και όταν ήταν μόνιμος κάτοικος του Καναδά.

Βέβαια δεν έλειψαν και κάποια παράπονα από την Λέσχη Μαγείρων όσον αφορά το πρωινό του Σαββάτου με την λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς παράλληλα με το φεστιβάλ , όπου δυσκόλεψε την πρόσβαση των επιχειρηματιών. Ο κ. Παπαδάκος υποσχέθηκε ότι αν εκλεγεί στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές Δήμαρχος θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον θεσμό του Κερνάμε Ελλάδα με περισσότερη οργάνωση και περισσότερους επιχειρηματίες.

Κατά την έξοδο του, συναντήθηκε και με μέλη του Ερυθρού Σταυρού, τα οποία τον ευχαρίστησαν για άλλη μια φορά για την ενίσχυση του στο παράρτημα της Αμαλιάδας. Και με το προσωπικό που βοήθησε στην οργάνωση του πολύ σημαντικού αυτού Φεστιβάλ για την περιοχή μας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00