Αρχική » Ημερίδα φιάσκο για την Κυβερνοασφάλεια στο δήμο Ήλιδας

Άλλη μια επικοινωνιακή φούσκα του απερχόμενου δημάρχου Ήλιδας, αποδεικνύεται Δελτίο Τύπου του δήμου, σύμφωνα με το οποίο για ακόμη μία φορά ο δήμαρχος υποτιμά και εμπαίζει το λαό της Ήλιδας, προκαλώντας ταυτόχρονα γέλιο και ποικιλία αρνητικών σχολίων.

Συγκεκριμένα σε Δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρεται η συνδιοργάνωση ημερίδας για την Κυβερνοασφάλεια την Παρασκευή 14 Ιουλίου τη στιγμή που δεν έχει πληροφοριακό σύστημα και ούτε υπάρχει κάποια ανακοίνωση σχετικά με το hacking. Μάλιστα ο δήμος Ήλιδας είναι από τους λίγους δήμους της χώρας χωρίς πληροφοριακό σύστημα ακόμη και σε θέματα λογαριασμών νερού και είσπραξης οφειλών με μετρητά, στην εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

Χωρίς λοιπόν να πληροί ούτε τις βασικές προϋποθέσεις, προχωρά σε τέτοιες δράσεις τη στιγμή που δεν θα έπρεπε ούτε καν να ανοίξει στη δημόσια συζήτηση, γιατί ο ίδιος έχει λερωμένη τη φωλιά του με έναν από τους διοργανωτές.

Οι ευθύνες προσωπικά του Δημάρχου σχετικά με το πληροφοριακό σύστημα έχουν εκθέσει το Δήμο Ήλιδας σε όλη την Ελλάδα και είναι τέτοια η αμετροέπεια του Δημάρχου, που «δεσμεύει» και εκβιάζει τους πολίτες, επειδή δεν έχει πληροφοριακό σύστημα. 

Ανδρέας Παπαδάκος

Υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας

Επικεφαλής της παράταξης «Ήλιδα 36»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00