Αρχική » Ευχαριστήριο μήνυμα Δήμου Πύργου προς Ιερά Μητρόπολη Ηλείας

Ευχαριστήριο μήνυμα Δήμου Πύργου προς Ιερά Μητρόπολη Ηλείας

από Maria Petroutsa

                            

      Ο Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας Δημήτρης Τζουανόπουλος και το προσωπικό της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας, εκφράζουμε προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης Αθανάσιο Β’ καθώς και προς τα μέλη του Μητροπολιτικού Συμβουλίου, τις θερμότερες ευχαριστίες μας  για την  συνεχή αρωγή Τους, στο έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Η αγαστή συνεργασία μας πηγάζει από την αγάπη μας προς τον συνάνθρωπο, το κοινό μας όραμα για βελτίωση των συνθηκών ζωής, όσων συμπολιτών μας έχουν πραγματική ανάγκη και εκτείνεται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, αποτελώντας μία ατέρμονη, κοινή προσπάθεια υποστήριξης του ανθρώπου.

Η Ιερά Μητρόπολη, κάθε φορά που της ζητείται, έχει προσφέρει την πολύτιμη στήριξή της με παντοίους τρόπους στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας, καθώς πολλοί αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας έχουν βρει  στήριγμα , καταφύγιο στα Ιδρύματά της και κάθε είδους βοήθεια σε δύσκολες στιγμές της ζωής τους.

Ιδιαίτερα κατά τις περιόδους των εορτών, η Ιερά Μητρόπολη προσφέρει αδιάκοπα και αθόρυβα την επικουρία της για την ανακούφιση των ανθρώπινων αναγκών, στηρίζοντας το έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας .

Με την έμπρακτη και διαρκή συμπαράσταση και συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας συνεχίζουμε να κάνουμε πράξη την κοινή προσπάθεια «προσφοράς, αλληλεγγύης και αγάπης».  

Προσευχόμενοι η Ανάσταση του Θεανθρώπου να αποτελεί για όλους μας  φωτεινό σημείο αναφοράς της σκέψης και της δράσης μας, ευχόμαστε η παραγωγική μας συνεργασία να εξακολουθήσει να υφίσταται για πολλά χρόνια ακόμα, με γνώμονα την στήριξη του συνανθρώπου.

Ευχόμαστε Καλή & Ευλογημένη Ανάσταση!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00