Αρχική » Εσύ ψηφίζεις. Εσύ επιλέγεις. Τους ίδιους; Την πραγματικότητα που ζεις; Την πραγματικότητα που καταψήφισες πριν 4 χρόνια; Τι επιλέγεις;

Εσύ ψηφίζεις. Εσύ επιλέγεις. Τους ίδιους; Την πραγματικότητα που ζεις; Την πραγματικότητα που καταψήφισες πριν 4 χρόνια; Τι επιλέγεις;

από Άκης Χουζούρης

“Ο λαός τρώει κουτόχορτο;”

“Το 2019 στις Δημοτικές εκλογές ο λαός επέλεξε τον κακό από τον αδιάφορο”

“Ο Παπαδάκος, έχει παράταξη, έχει πρόγραμμα, έχει ανακοινώσει ονόματα, ζητάει ψήφο να ΑΛΛΑΞΕΙ τα πράγματα στο Δήμο Ήλιδας”

“Όταν ψηφίζεις τους ίδιους, πώς περιμένεις να αλλάξει η ζωή σου;”

Μπαίνοντας στον Αύγουστο περίπου 2 μήνες πριν τις εκλογές και την ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων από τις 5 παρατάξεις στο Δήμο Ήλιδας, πολίτη της Αμαλιάδας και της Πηνείας έχεις να επιλέξεις. Έχεις.

Ο νυν Δήμαρχος επέλεξε να ανακοινώσει 115 ονόματα, που από την ανάλυσή τους φαίνεται καθαρά η διαπλοκή και οι εκβιασμοί της τελευταίας στιγμής. 5 με 6 οικογένειες, 20 νυν πρόεδροι κοινοτήτων, δημοτικοί υπάλληλοι και 4 με 5 εναπομείναντες από το Δημοτικό συμβούλιο, απαρτίζουν τη “μεγάλη” λίστα. Την ημέρα κατάθεσης του πορίσματος σε κατηγορίες που του αποδίδονται από τη δικαιοσύνη, ο κ. Λυμπέρης ανακοίνωσε οτι κατεβαίνει για Δήμαρχος ποντάροντας οτι ο λαός τρώει κουτόχορτο.

Ο πρώην Δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος ανακοίνωσε μέχρι στιγμής 41 ονόματα, φίλοι του από παλιά οι περισσότεροι από την 5ετία 2014-2019, που στο Δήμο Ήλιδας ακόμα δεν έχει ξεχαστεί η αδιαφορία, η εγωπάθεια και η χαλαρότητα των δημοτικών πεπραγμένων. Δεν έχει ακόμα ανακοινώσει όνομα παράταξης, πρόγραμμα παράταξης και τι θέλει να προσθέσει ή να αφαιρέσει από τα παλιά του. Γι’ αυτό το 2019 στις Δημοτικές εκλογές ο λαός επέλεξε τον κακό από τον αδιάφορο.

Και οι δύο παραπάνω υποψήφιοι που έρχονται από τα παλιά ΔΕΝ έχουν ανακοινώσει πρόγραμμα. Ο κόσμος βλέπει μόνο πρόσωπα. Ο κ. Κωνσταντόπουλος τουλάχιστον μαζί με τα πρόσωπα που ανακοινώνει, έχει βγάλει στη δημοσιότητα κείμενα προγράμματος και πολιτικές θέσεις. Η Δημοτική παράταξη του ΚΚΕ θα ποντάρει στους πολίτες που ψήφισαν ΚΚΕ στις Βουλευτικές εκλογές.

Και πάμε στην Παράταξη Ήλιδα 36 του Ανδρέα Παπαδάκου. Έχει βγάλει πρόγραμμα 50 σελίδων, έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής 15 ονόματα, έχει ανακοινώσει στην ιστοσελίδα του 45 ονόματα και έχει ανακοινώσει οτι δουλεύει από τον Οκτώβριο του 2022, μετά τα γεγονότα του Δημοτικού Ραδιοφώνου, για να μην ξεχνιόμαστε, να ΑΛΛΑΞΕΙ τον τόπο και να γίνει Δήμαρχος όλων.

Το κυριότερο με τον Ανδρέα Παπαδάκο είναι οτι θέλει τον πολίτη να ασχοληθεί με τις δημοτικές εκλογές, Ο πολίτης να καταθέσει προτάσεις, να πάρει θέση. Να δει τι μπορεί να αλλάξει από την καθημερινότητά του. Να σκεφτεί ποιον θα ψηφίσει. Η Πηνεία έχει τόσα πολλά προβλήματα. Πώς θα λυθούν από τους ίδιους ανθρώπους που βγαίνουν κοντά 20 χρόνια; “Όταν κάνεις τα ίδια πράγματα, πώς περιμένεις να αλλάξει το αποτέλεσμα της καθημερινότητάς σου;”

Όταν ψηφίζεις τους ίδιους, πώς περιμένεις να αλλάξεις τη ζωή σου;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00