Αρχική » ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΠΥΡΓΟΥ

ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΠΥΡΓΟΥ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των πολιτών

ειδικά των οικονομικώς αδυνάμων

  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ

Με τους εργαζόμενους της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Πύργου συναντήθηκε ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος ο οποίος και ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που απασχολούν την υπηρεσία.

Στην Δ.Ο.Υ  Πύργου ο κ. Νικολακόπουλος είχε συνεργασία με τον Δ/ντή κ. Παναγιωτίδη για αρκετή ώρα όπως και με τους υπαλλήλους, που του εξέθεσαν τα προβλήματα ενώ του κατέθεσαν και τις απόψεις τους πάνω σε λειτουργικά ζητήματα της υπηρεσίας.

Ο Ηλείος βουλευτής αναφέρθηκε στην ανάγκη εξυπηρέτησης των πολιτών, μίλησε για την δυνατότητα της ηλεκτρονικής πλέον στήριξης των συναλλαγών και της παρακολούθησης φορολογικών και άλλων υποθέσεων και στις αλλαγές που επιχειρεί η κυβέρνηση στην οικονομική και φορολογική πολιτική, με άξονα τόσο την καταπάτηση φοροδιαφυγής ή αισχροκέρδειας αλλά και μιας δίκαιης αντιμετώπισης των φορολογουμένων.

Ειδικά, όπως είπε, μετά από μία περίοδο παρατεταμένων κρίσεων οφείλουμε να εξετάζουμε όλα τα ζητήματα με κατανόηση, στη βάση της λογικής και της διευκόλυνσης των πολιτών πολύ περισσότερο όταν θα πρέπει να διεκπεραιώνουμε θεμάτων αδυνάμων ή ευάλωτων προσώπων.

Όσον αφορά στα επιμέρους ζητήματα της Δ.Ο.Υ Πύργου ο κ. Νικολακόπουλος, μετά την αναλυτική εικόνα που είχε από τους εργαζόμενους, σημείωσε ότι θα τα μεταφέρει στην ηγεσία του Υπ. Οικονομικών πιέζοντας και ο ίδιος από την πλευρά του για την επίλυσή τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00