Αρχική » Επισκέψεις του δημάρχου Πύργου Παν. Αντωνακόπουλου στην Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Επισκέψεις του δημάρχου Πύργου Παν. Αντωνακόπουλου στην Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία

από Maria Petroutsa

Την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, με ζητήματα καθημερινότητας και ασφάλειας των πολιτών να βρίσκονται στο επίκεντρο των σχετικών συζητήσεων.
Στη συνάντηση με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ηλείας Βασίλη Σολδάτο επισημάνθηκε πως τα αποτελέσματα της συνεργασίας είναι μετρήσιμα, ορατά και πολύ σημαντικά σε κάθε συναφή τομέα, κι αυτό αποδεικνύεται συνεχώς.
Στη συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Γεώργιο Σωτηρόπουλο τη συζήτηση απασχόλησαν θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας, κι εκφράστηκε εκατέρωθεν η βούληση για περαιτέρω στενή και ουσιαστική συνεργασία με γνώμονα την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

  • Ο κ. Αντωνακόπουλος στάθηκε για ακόμη μία φορά στη δεδομένη στήριξη του Δήμου σε θέματα αστυνόμευσης και πολιτικής προστασίας, τονίζοντας αρχικά την έως τώρα άριστη συνεργασία μεταξύ του Δήμου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Και τόνισε πως: «Για άλλη μια φορά βρέθηκα με τους επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Έχουμε μια αγαστή συνεργασία και αυτό ήδη μας βοήθησε να βρούμε λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα του δήμου και της πόλης, αλλά και σε ζητήματα που να έχουν να κάνουν με τον ίδιο τον κλάδο συμβάλλοντας άμεσα και έμμεσα σε ικανοποίηση αιτημάτων τους. Σ’ αυτή την κατεύθυνση είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και στο άμεσο μέλλον».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00