Αρχική » Επικοινωνία Δρος Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργο Γεωργαντά, για την τροπολογία στήριξης των κτηνοτρόφων

Επικοινωνία Δρος Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργο Γεωργαντά, για την τροπολογία στήριξης των κτηνοτρόφων

από Άκης Χουζούρης

Ύστερα από επικοινωνία της Δρος Διονυσίας- Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής και Βουλευτής Ν.Ηλείας Ν.Δ., με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξη και Τροφίμων, κ. Γιώργο Γεωργαντά, ο υπουργός ενημέρωσε την Δρ. Αυγερινοπούλου για την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή για την περαιτέρω στήριξη των κτηνοτρόφων. 

Η τροπολογία έχει σκοπό να αντισταθμιστούν οι αυξήσεις στις τιμές των ζωοτροφών και κατατέθηκε  στο νομοσχέδιο για Σύσταση εταιρειών μέσω των Υπηρεσιών Μιας Στάσης. 

Σύμφωνα με παρέμβαση του κυρίου υπουργού στη Βουλή, τα χρήματα της ενίσχυσης θα ξεπεράσουν τα 45 εκατ. ευρώ, θα είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα και θα καθοριστούν επί ποσοστού του τζίρου του 2021.   

Μετά την ψήφιση της τροπολογίας θα ακολουθήσει Υπουργική Απόφαση που θα καθορίζει τους όρους και τη διαδικασία καταβολής της ενίσχυσης με στόχο να γίνει πριν από το Πάσχα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00