Αρχική » Επειός Ήλιδας: Με ένα χάλκινο μετάλλιο και αξιοπρόσεκτη παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αναπτυξιακών κατηγοριών

Επειός Ήλιδας: Με ένα χάλκινο μετάλλιο και αξιοπρόσεκτη παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αναπτυξιακών κατηγοριών

από Maria Petroutsa

Με την Παναγιώτα Βαΐα Τσουκαλά να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο, αλλά και τους υπόλοιπους αθλητές του, να έχουν αξιοπρόσεκτη παρουσία, βελτιώνοντας τους χρόνους τους, αλλά το κυριότερο, αναβαθμίζοντας το αγωνιστικό τους προφίλ, επέστρεψε ο Επειός Ήλιδας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αναπτυξιακών ηλικιών της Πάτρας.

Η Τσουκαλά, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κούρσα την οποία μετείχε, γεγονός το οποίο την χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στη σύγκριση των χρόνων με τις άλλες σειρές. Ένας χρόνος, ανάμεσα στους εβδομήντα καλύτερους της χώρας με βάση τα αποτελέσματα, ο οποίος αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον. Με ανανεωμένη αποστολή, ο Επειός, ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα ισχυρή ομάδα, με ορισμένους αθλητές οι οποίοι συμμετείχαν για πρώτη φορά σε μεγάλους αγώνες, έδειξε ότι πολύ σύντομα θα αποκτήσει ξανά μια δυναμική, καθώς οι αθλητές του άφησαν υποσχέσεις για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Ο Επειός με ανακοίνωσή του, συνεχάρη τους αθλητές και τον προπονητή του, Φώτη Καραμουσαντά: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του συλλόγου μας για την εξαιρετική τους εμφάνιση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο της Πάτρας.Συγχαρητήρια και στον προπονητή μας, Φώτη Καραμουσαντά».

Αναλυτικά η παρουσία των αθλητών του Επειού Ήλιδας:

·         Τσουκαλά Παναγιωτα Βαΐα:  3η στα 100μ. Ύπτιο , 5η στα 50μ. Ύπτιο και 4η στα 50μ. Ελεύθερο

·         Μπίρμπα  Χαρίκλεια Μαρία: 7η στα 50μ. Ελεύθερο.

·         Χαλικιάς  Αντώνης :  9ος στα 100μ.  Ύπτιο, 15ος  στα  100μ.  Ελεύθερο και 20ος στα 50μ. Ελεύθερο.

·         Ανδριόπουλος Κωνσταντίνος: 19ος στα 50μ. Ελεύθερο.

·         Βασιλόπουλος Κωνσταντίνος:  21ος στα 50μ. Ελεύθερο.

·         Λέφας Κωνσταντίνος:  8ος στα 100μ. Ελεύθερο και 9ος στα 50μ. Ελεύθερο.

Ο Επειός, συμμετείχε με έξι αθλητές στην πρώτη φάση του θερινού πανελλήνιου πρωταθλήματος  προαγωνιστκών κατηγοριών 2023 και αυτό καθώς η έβδομη της αποστολής, η Κασσιανή Δέσποινα Πετροπούλου, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί καθώς ανέβασε πυρετό την παραμονή του αγώνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00