Αρχική » ΕΠΕΙΟΣ ΗΛΙΔΑΣ: Ο μοναδικός Ηλείος στο Κύπελλο Χριστουγέννων 

ΕΠΕΙΟΣ ΗΛΙΔΑΣ: Ο μοναδικός Ηλείος στο Κύπελλο Χριστουγέννων 

από Maria Petroutsa

Κατέβασε τον χρόνο του ο νεαρός Αντώνης Χαλκιάς σε δυο αγωνίσματα

Με μια πολύ καλή εμφάνιση, ο νεαρός Αντώνης Χαλκιάς του Επειού Ήλιδας, αθλητής το Φώτη Καραμουαντά, κατάφερε να βελτιώσει την ατομική του επίδοση στο Κύπελλο Χριστουγέννων στην Πάτρα. Ο Χαλκιάς, αγωνίστηκε στα 50μ. ελεύθερο καταλαμβάνοντας την 20η θέση, αλλά και στα 100μ. ύπτιο, καταλαμβάνοντας την 24η θέση.

Το Κύπελλο Χριστουγέννων, είναι ο πλέον παραδοσιακός αγώνας εδώ και δεκαετίες στη δυτική Ελλάδα για τις αναπτυξιακές ηλικίες, αγώνα τον οποίο διοργανώνει η ΝΕΠ. Μια συνάντηση στην οποία η Ηλεία, είχε μόλις έναν αθλητή φέτος.

Ο Επειός εξέδωσε και συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον Αντώνη Χαλκιά:

«Πολλά συγχαρητήρια στον Αντώνη Χαλικιά που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε τον τελευταίο καιρό συμμετείχε στο 30ο Κύπελλο Χριστουγέννων και κατάφερε να βελτιώσει τις ατομικές επιδόσεις του. 

Δυστυχώς δεν είχαμε κοντά μας τον Κωνσταντίνο Λέφα λόγω ασθένειας, που κι εκείνος είχε δώσει τον καλύτερο εαυτό του στις προπονήσεις. Ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ηλείας μεταξύ 830 περίπου κολυμβητών. Είναι πραγματικά λυπηρό να μην λειτουργούν τα κολυμβητήρια και ο υγρός στίβος της περιοχής να παραμένει χρόνια τώρα φτωχός συγγενής, την ώρα που ενημερωνόμαστε για τη μαζική συμμετοχή μικρών και μεγάλων κολυμβητών σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα και καμαρώνουμε για τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στις διεθνείς διοργανώσεις. Κάθε χρόνο το ίδιο σενάριο, με αποτέλεσμα οι αθλητές και οι αθλούμενοι να βρίσκουν μπροστά τους μόνο εμπόδια». 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00