Αρχική » Επίσκεψη του Αρχιμανδρίτη Αλέξιου Κουρτέση στον Δήμαρχο Πύργου

Επίσκεψη του Αρχιμανδρίτη Αλέξιου Κουρτέση στον Δήμαρχο Πύργου

από Άκης Χουζούρης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο Ηλείος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κουρτέσης, με την ευκαιρία της ολιγοήμερης παραμονής του στον τόπο καταγωγής του.

– Τον Πανοσιολογιώτατο ο οποίος τον τελευταίο χρόνο έχει αναλάβει χρέη Διευθυντή της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, με τον βαθμό Αστυνόμου Β’, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πύργου, παρουσία και του διευθυντή του πολιτικού του γραφείου και αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΠ Γιώργος Καραστέργιου, με τον οποίο συνδέονται με χρόνια φιλία.

Ο Δήμαρχος Πύργου, συνεχάρη τον πατέρα Αλέξιο που παρά το νεαρό της ηλικίας του, προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του ώστε να παραμένουν θωρακισμένοι πνευματικά οι αστυνομικοί και οι οικογένειές τους, αλλά και για το πλούσιο ιερατικό του έργο.

Ο προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας, δραστήριος κληρικός, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύργου, ανταποδίδοντας με αναφορά για το πλούσιο κοινωνικό έργο που επιτελεί ο Δήμος από την αρχή της θητείας του κ. Αντωνακόπουλου, με τον δήμαρχο να απαντά: «Ο Δήμος πρέπει να έχει κοινωνικό πρόσωπο και κάνουμε πολλές δράσεις στον τομέα αυτό».

* Τέλος, ο κ. Αντωνακόπουλος προσέφερε στον Πατέρα Αλέξιο ένα αναμνηστικό του Δήμου, καθώς και τις δύο εκδόσεις για την συμμετοχή της Ηλείας στην Επανάσταση του 1821 και για την Αρχαία Φειά, τη συγγραφή των οποίων υπογράφει ο ειδικός συνεργάτης δημάρχου-ιστορικός Θεόδωρος Λάμπρος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00