Αρχική » Επίσημη επίσκεψη του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη στον δημαρχείο του Δήμου Ήλιδας

Επίσημη επίσκεψη του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη στον δημαρχείο του Δήμου Ήλιδας

από Maria Petroutsa

Επίσκεψη στο Δημαρχείο του Δήμου Ήλιδας πραγματοποίησε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος συναντήθηκε με τα μέλη της Δημοτικής αρχής, αφού ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος απουσίαζε σε προγραμματισμένη συνάντηση στην Αθήνα.

Τον κύριο Αρβανίτη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Βουλευτής Ηλείας κ. Διονύση Καλαματιανό και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, υποδέχτηκαν στο μέγαρο της Σοχιάς, ο αναπληρωτής Δημάρχου και αντιδήμαρχος Προγραμματισμού κ. Μάκης Παπαγιαννόπουλος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Θεώνη Γεωργοπούλου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διαφάνειας κ. Σπύρος Λαμπρινός, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Άκης Χουζούρης.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου ενημέρωσαν πλήρως τον Έλληνα Ευρωβουλευτή για την κατάσταση σήμερα στην τοπική αυτοδιοίκηση συνολικά, αλλά και για τα τοπικά ζητήματα, όπως το πρόβλημα που δημιουργείται με την επιχειρούμενη κατάργηση του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας.

Ο κύριος Αρβανίτης από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί δίπλα στο Δήμο Ήλιδας σε όλες του τις διεκδικήσεις, σχολιάζοντας το σύνολο των ανοιχτών θεμάτων της περιοχής.

Αμέσως μετά, οι εκπρόσωποι του Δήμου συνόδευσαν τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Μόνιμη Έκθεση του μουσείου Μπελογιάννη, στην οποία και ξεναγήθηκαν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00