Αρχική » “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”-Ο Μαρίνος Αχτύπης υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσεται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Μαρίνος Αχτύπης συνεχίζοντας ταυτόχρονα την κοινή τους πορεία.
Ο κ. Αχτύπης είναι Αστυνομικός και διατελεί ένα πολυδιάστατο έργο Αντιδημαρχίας από την αρχή της θητείας του Δημάρχου Πύργου. Είναι Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου, καθώς και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παιδείας.
Ο ίδιος δηλώνει:
”Με βαθιά συνείδηση της ευθύνης που έχουμε όλοι απέναντι στους συμπολίτες μας και τον τόπο που κατοικούμε, δηλώνω πως θα είμαι ξανά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, προσφέροντας τα μέγιστα στον δήμο μας. Εργάστηκα συστηματικά – με άριστους συνεργάτες – και το έργο μας είναι αυτό που διαρκώς βελτιώνει την καθημερινότητα, σε Πύργο και χωριά. Είναι γεγονός πως όταν παράγεις έργο – με όλες τις δυσκολίες που βρήκαμε ως δημοτική αρχή μεταξύ των οποίων την πρωτοφανή εποχή της “πανδημίας” – θέλεις να πετύχεις ακόμα περισσότερα πράγματα. Εργάζομαι ακούραστα για την βελτίωση της εξυπηρέτησης των συνδημοτών μας, με γνώμονα την ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής και πασχίζω για λύσεις στα σοβαρά θέματα του περιβάλλοντος.
Ο συνδυασμός “Ενωμένοι Αλλάζουμε Τον Πύργο” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Τάκη Αντωνακόπουλο, έχει το όραμα, τις αρχές, την εμπειρία και τις γνώσεις, για τον Πύργο που όλοι μας επιθυμούμε. Συμμετέχω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις, γιατί πιστεύω στο όραμα του Τάκη Αντωνακόπουλου, που είναι μακριά από αντιπαλότητες και μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις. Μαζί με τους συνυποψηφίους μου και τους δημότες του Πύργου, θα οδηγήσουμε τον τόπο μας, σε ένα καλύτερο μέλλον».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει