Αρχική » “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”-Ο Βασίλης Σεϊντής υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου


Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσεται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Βασίλης Σεϊντής, συνεχίζοντας ταυτόχρονα την κοινή τους πορεία.
Ο Βασίλης Σεϊντής είναι έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος, έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Πύργου, καθώς και για δυόμιση χρόνια πρόεδρος του Δ.Σ., ενώ κατά περιόδους για συνολικά πέντε χρόνια διετέλεσε αντιδήμαρχος Πύργου (στους τομείς, Καθαριότητας, Πρασίνου, Οικονομικών), όπως και για δυο χρόνια αντιπρόεδρος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ. Στην τρέχουσα περίοδο είναι τα τελευταία τρία χρόνια Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πύργου Α.Ε. ΟΤΑ.
Όπως δηλώνει:
«Συντάσσομαι στο πλευρό του Δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου και μέσα από το ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου ενωτικού δημοτικού συνδυασμού “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του – για την οποία τον ευχαριστώ – συνεχίζουμε την κοινή μας πορεία.
Με το μεγάλο στόχο να συνεχίσουμε ακόμα πιο εντατικά και να ολοκληρώσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει από την τρέχουσα θητεία. Η συνολική μεγάλη προσπάθεια αποσκοπεί στη βελτίωση της ζωής των συνδημοτών μας σε όλους τους τομείς.
Μέσα από πρωτόγνωρες για όλους συνθήκες, παρά τις αντικειμενικές πολύ μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε το προηγούμενο διάστημα (όπως με την πανδημία κ.α.), καταφέραμε ήδη να αλλάξουμε πολλά πράγματα στο Δήμο μας αλλά και να βάλουμε βάσεις για ακόμα περισσότερα και καλύτερα. Ενώνω τις όποιες δυνάμεις μου και θα συμβάλλω με αυτές στον κοινό αγώνα για το καλό του Δήμου μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00