Αρχική » “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”: Νέες δυναμικές υποψηφιότητες με την παράταξη του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

“Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”: Νέες δυναμικές υποψηφιότητες με την παράταξη του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

από Maria Petroutsa

  • Θεόδωρος Κλειδέρης, Αγγελική (Άντζελα) Κύτταρη, Παναγιώτης Ανδριόπουλος, Σπυριδούλα Κάκια

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσονται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τέσσερα νέα και καταξιωμένα πρόσωπα, που ο καθένας παράλληλα έχει διαπρέψει στον επαγγελματικό του χώρο εργασίας και παραγωγής, με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την πόλη και το Δήμο.

Πρόκειται για τους: Θεόδωρο Κλειδέρη-Πρόεδρος τ.κ. Καράτουλα/ επιχειρηματίας, Αγγελική (Άντζελα) Κύτταρη- Ιδιωτική Υπάλληλος, Παναγιώτη Ανδριόπουλο- Πτυχιούχος Δασοπονίας/ Εποχικός Πυροσβέστης, Σπυριδούλα Κάκια-επιχειρηματία

Θεόδωρος Κλειδέρης – Πρόεδρος Τ.Κ. Καράτουλα

– Ο Θεόδωρος Κλειδέρης είναι δραστήριο αυτοδιοικητικό στέλεχος και πρόεδρος της Κοινότητας Καράτουλα, όπου παράλληλα διατηρεί κατάστημα.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά είναι διαρκής και επιθυμεί να συνεχίσει να προσφέρει για το καλύτερο στον τόπο.

Όπως ανέφερε: «Η αγάπη για τον τόπο μου και η όρεξη να προσφέρω, καθώς και η ταύτιση των απόψεων μου με αυτές του Δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου, όσον αφορά στην κατεύθυνση του Δήμου αλλά και των ενεργειών και δράσεων για τα χωριά μας και για την πρωτεύουσα μας, με έκαναν να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του – για την οποία τον ευχαριστώ – και να αποφασίσω να συστρατευτώ μαζί του. Συνεχίζω με όρεξη και διάθεση να προσφέρω στο συνάνθρωπο, κι έχοντας παράλληλα την έως τώρα αυτοδιοικητική εμπειρία γνωρίζω τα θέματα της περιοχής και το που πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας. Έτσι, παραμένω στην πρώτη γραμμή του αγώνα και με όλες μου τις δυνάμεις θα προσπαθήσω για λύσεις στα θέματα της καθημερινότητας και συνολικά για την καλύτερη διαβίωση».

Παναγιώτης Ανδριόπουλος – Πτυχιούχος Δασοπονίας

– Ο Παναγιώτης Ανδριόπουλος, με καταγωγή από τη Σαλμώνη είναι Πτυχιούχος Δασοπονίας, Εποχικός Πυροσβέστης και Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π.). Με έντονη συνδικαλιστική δράση που ξεκινά από τα φοιτητικά του χρόνια, καθώς διατέλεσε αντιπρόεδρος του συλλόγου φοιτητών στο ΤΕΙ Δασοπονίας Καρπενησίου.

Ο ίδιος δηλώνει: «Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, για την απόφαση να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του. Ο κ. Αντωνακόπουλος έχει κάνει μεγάλο και σημαντικό έργο τα τελευταία χρόνια στην πόλη και το Δήμο. Είναι αξιοσημείωτη η προσφορά του στον συνάνθρωπο και στα δίκαια αιτήματα συλλογικοτήτων. Υπήρξε πάντα αρωγός σε ότι χρειαστήκαμε ως συμβασιούχοι πυροσβέστες και πάντα σύμμαχος στο αίτημά μας για την αποκατάσταση της δίκαιης μονιμοποίησής μας. Συντάσσομαι στο πλευρό του γιατί πιστεύω πως είναι ο μόνος που πραγματικά μπορεί να οδηγήσει τον Δήμο σε νέα εποχή».

Αγγελική (Άντζελα) Κύτταρη

– Η Αγγελική (Άντζελα) Κύτταρη είναι ιδιωτική υπάλληλος, ενώ επί σειρά ετών εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση. Δραστήριο άτομο, ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία της πόλης, με ευαισθησίες έχει συνδράμει σε πολλές εθελοντικές δράσεις των τελευταίων ετών. Η πρώτη φορά που ασχολήθηκε με τα κοινά ήταν το 2014, υποψήφια και πάλι με τον τότε συνδυασμό του Δημάρχου Πύργου.

Η ίδια δηλώνει για την υποψηφιότητά της: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο για την τιμή που μου κάνει να με συμπεριλάβει ξανά στο ψηφοδέλτιό του. Τον γνωρίζω χρόνια και πάντα εντυπωσιάζομαι από το πείσμα, το όραμα και τη θέλησή του να δημιουργήσει έναν καλύτερο Πύργο για όλους μας. Ήδη έχει κάνει τα πρώτα και πολύ σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Οι αλλαγές που έχουν σημειωθεί είναι εμφανείς. Καθημερινά βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, αφουγκράζεται τα προβλήματα των κατοίκων και δρα μεθοδικά προς την επίλυσή τους. Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του για τον Πύργο του μέλλοντος!».

Σπυριδούλα Κάκια – Επιχειρηματίας

– Η Σπυριδούλα Κάκια είναι 29 ετών, από τον Πύργο («Κοκκινόχωμα» συνοικίας Δεξαμενής). Το τελευταίο διάστημα διατηρεί την δική της επιχείρηση με τον σύζυγό της Γιώργο Κουσκουλιάνο. Ιδιαίτερα δραστήρια, «κληρονόμησε» τον δυναμικό της χαρακτήρα από τον πατέρα της που έχει ασχοληθεί με τα αθλητικά κοινά της πόλης, και κυρίως με τον Πανηλειακό.

Η ίδια δηλώνει: «Συστρατεύομαι στο πλευρό του Δημάρχου Πύργου γιατί τον πιστεύω και τον εκτιμώ. Ως μητέρα δύο μικρών παιδιών, βλέπω την σημαντική και ουσιαστική προσπάθεια που κάνει ο κ. Αντωνακόπουλος από την αρχή της θητείας του για τα παιδιά και τη νέα γενιά. Ο καλύτερος Πύργος είναι μπροστά μας! Και ενωμένοι θα συμβάλλουμε όλοι μαζί προς αυτή την κατεύθυνση».

Παν. Αντωνακόπουλος: «Ενώνουμε δυνάμεις για το καλύτερο μέλλον του Δήμου μας»

Ο κ. Αντωνακόπουλος καλωσόρισε στον συνδυασμό τους νέους υποψήφιους, δηλώνοντας:

– «Ο ενωτικός ανεξάρτητος συνδυασμός μας διαρκώς μεγαλώνει, διευρύνεται και υποδέχεται συνεχώς δραστήριους ανθρώπους από όλους τους χώρους, με αγάπη για τον τόπο και τους συμπολίτες τους. Άνθρωποι της καθημερινότητας, της εργασίας, της παραγωγής, με κοινά οράματα και στόχους, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την παράταξή μας για το καλύτερο μέλλον του δήμου μας. Με χαρά υποδεχόμαστε τους, Θοδωρή Κλειδέρη, Αγγελική (Άντζελα) Κύτταρη, Παναγιώτη Ανδριόπουλο, Σπυριδούλα Κάκια, στην ένωση δυνάμεων μέσα στη διαρκή προσπάθεια μας για έναν καλύτερο Πύργο του μέλλοντος».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει