Αρχική » Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο: Νέες δυναμικές υποψηφιότητες με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου


• Νικολέττα Παναγιωτοπούλου, Πανωραία Καψαλιάρη, Λάζαρος Καραχάλιος

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσονται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές νέα και καταξιωμένα πρόσωπα, που ο καθένας παράλληλα κινείται στον επαγγελματικό του χώρο εργασίας και παραγωγής, με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την πόλη και το Δήμο.
Πρόκειται για τους: Νικολέττα Παναγιωτοπούλου-Ιδιωτική υπάλληλο (OZZI café), Πανωραία Καψαλιάρη-Ελεύθερη επαγγελματία, Λάζαρος Καραχάλιος-Ελεύθερο επαγγελματία

Νικολέττα Παναγιωτοπούλου – Ιδιωτική υπάλληλος (OZZI café)
H Νικολέττα Παναγιωτοπούλου είναι απόφοιτος Σχολής Νοσηλευτικής. Διαμένει στην τ.κ. Αγίου Γεωργίου και εργάζεται στον Πύργο, στον ιδιωτικό τομέα, και συγκεκριμένα στο OZZI café που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει στέκι των Πυργιωτών.
Δραστήρια και ανήσυχο πνεύμα ασχολείται ενεργά με τα κοινά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον Αγ. Γεώργιο. Αποδεχόμενη την πρόσκληση του Δημάρχου Πύργου δηλώνει: «Θέλω δημοσίως να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο για την τιμή που μου κάνει να με συμπεριλάβει στον συνδυασμό του. Τον γνωρίζω χρόνια, τον εμπιστεύομαι και τον στηρίζω όλα μου τα χρόνια. Είναι άνθρωπος της προσφοράς, νοιάζεται για τον συνάνθρωπό του και αυτό το έχει αποδείξει και ως πολιτικός και ως γιατρός. Συσστρατεύομαι μαζί του, στον συνδυασμό «Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο» για να συνεχίσουμε το δυναμικό έργο που έχει ξεκινήσει από την αρχή της θητείας του».

Πανωραία (Ρίτσα) Καψαλιάρη – Ελεύθερη επαγγελματίας

Η Πανωραία (Ρίτσα) Καψαλιάρη διατηρούσε επί 16 χρόνια την δική της επιχείρηση στον Πύργο στο χώρο της αισθητικής. Είναι μέλος του Δ.Σ. στο Σύλλογο Κομμωτών Ηλείας και του Συλλόγου Γορτυνίων. Επιπλέον πρόσφερε επί σειρά ετών εθελοντικά τις επαγγελματικές της υπηρεσίες στο «Χαμόγελο του παιδιού».
Η ίδια δηλώνει: «Αποφάσισα να ασχοληθώ πρώτη φορά με την αυτοδιοίκηση και ο λόγος είναι το έργο που έχει επιδείξει ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος. Νιώθω ότι η πόλη μου αλλάζει ριζικά προς το καλύτερο και θέλω να συνδράμω στη συνέχιση του έργου του. Με τιμά η πρότασή του και τον ευχαριστώ θερμά που με συμπεριλαμβάνει στο ψηφοδέλτιό του».

Λάζαρος Καραχάλιος – Ελεύθερος επαγγελματίας


Ο Λάζαρος Καραχάλιος, δραστήριος και ενεργός σε πολλούς τομείς, διατελώντας και Πρόεδρος των Ρομά και μέλος της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά «ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ», καθώς κι άλλων συλλογικοτήτων, θέτει εκ νέου τον εαυτό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
«Συντάσσομαι ενεργός στο πλευρό του Δημάρχου μας Τάκη Αντωνακόπουλου – και τον ευχαριστώ για την τιμητική για μένα πρόταση του – γιατί είναι ο μόνος από τους υποψήφιους Δημάρχους που μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας, να βελτιώσει πολλά και να αλλάξει την πόλη και τις τοπικές μας κοινότητες. Ήδη, στα χρόνια της πρώτης του θητείας έχει δείξει πολλά θετικά δείγματα γραφής. Έτσι, θα διαθέσω κι εγώ τις όποιες δυνάμεις μου για θέματα της καθημερινότητας. Με μεγάλο ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μου, για θέματα συντονισμού καθώς και για την καλύτερη διαβίωση».

  • * * Ο κ. Αντωνακόπουλος καλωσόρισε στον συνδυασμό τους νέους υποψήφιους, δηλώνοντας:
    – «Καθημερινά και μάλιστα με όλο πιο εντατικό ρυθμό, ο ενωτικός ανεξάρτητος συνδυασμός μας διαρκώς μεγαλώνει, διευρύνεται και υποδέχεται συνεχώς δραστήριους ανθρώπους από όλους τους χώρους, με αγάπη για τον τόπο και τους συμπολίτες τους. Άνθρωποι της καθημερινότητας, της εργασίας, με κοινά οράματα και στόχους, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την παράταξή μας σε αυτή την πορεία νίκης για το καλύτερο μέλλον του Δήμου μας. Καλωσορίζουμε στο μεγάλο μας συνδυασμό νέους καταξιωμένους ανθρώπους σε μια συνεργασία συστράτευσης. Με χαρά υποδεχόμαστε, την Νικολέττα Παναγιωτοπούλου, την Πανωραία Καψαλιάρη και τον Λάζαρο Καραχάλιο, στη μεγάλη ένωση δυνάμεων μέσα στη διαρκή προσπάθεια μας για έναν καλύτερο Πύργο κι έναν καλύτερο Δήμο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00