Αρχική » Εκδικητική και αδιάφορη δημοτική αρχή Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Βασική αρχή για μια δημοτική αρχή είναι να υπηρετεί το συμφέρον των δημοτών χωρίς να κάνει διακρίσεις και να σέβεται κάθε πολίτη, ανεξάρτητα από το τι ψηφίζει.

Στον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, εδώ και 25 χρόνια βιώνουμε το ακριβώς αντίθετο. Έχουμε μια δημοτική αρχή που ζητά πιστοποιητικά φρονημάτων και κάνει έργα μόνο για όσους την ψηφίζουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Τοπική Κοινότητα Μακρισίων, στην οποία ο απερχόμενος δήμαρχος συμπεριφέρεται εκδικητικά και απαξιωτικά. Επειδή η πλειοψηφία των δημοτών δεν τον ψηφίζουν, δεν κάνει κανένα ουσιαστικό έργο. Δεν φτιάχνει αγροτικούς δρόμους, αδιαφορεί για τα πλημμυρικά φαινόμενα στη ζώνη του Αλφειού, δεν έχει κάνει τίποτα για να διεκδικήσει την οδική ασφάλεια στον δρόμο Κρέστενα-Μακρίσια και έχει αρκεστεί σε μια πλακόστρωση στην πλατεία.

Η αλαζονεία του απέναντι στους κατοίκους των Μακρισίων φαίνεται και από την απουσία του από κάθε εκδήλωση της κοινότητας. Αρνείται να παραστεί και να τιμήσει τις πρωτοβουλίες των κατοίκων και ειδικά των νέων, μόνο και μόνο επειδή δεν δηλώνουν υποταγή σε αυτόν.

Το ίδιο όμως συμβαίνει και στην Κρέστενα και στο Καλλίκωμο και σε άλλες κοινότητες, αφού και εκεί διαχωρίζει τους κατοίκους σε «δικού μας» και στους «ξένους».

Ήρθε η ώρα να βάλουμε τέλος σε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση, που προσβάλλει τους πολίτες, και γυρίσουμε σελίδα στον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων. Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε Δύναμη Ανανέωσης και νέο δήμαρχο τον Τάκη Δημητρουλόπουλο, που έχει αποδείξει ότι σέβεται όλους τους πολίτες και δεν διχάζει αλλά ενώνει.

Ήρθε η ώρα της απαλλαγής από μια κουραστική και διχαστική δημοτική αρχή, που εδώ και χρόνια έχει εγκαταλείψει τους πολίτες και αδιαφορεί πλήρως για τα προβλήματά τους.

Σε αυτή τη μάχη είμαι παρών για να συμβάλω με τις δυνάμεις μου στην ανανέωση και στην απαλλαγή από ό,τι μας κρατάει πίσω.

Βασίλης Τσαούσης,

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων με τον συνδυασμό «Δύναμη Ανανέωσης»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00