Αρχική » Δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου αναπνευστικής λειτουργίας ( σπιρομέτρηση) στον Δήμο Πύργου

Δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου αναπνευστικής λειτουργίας ( σπιρομέτρηση) στον Δήμο Πύργου

από Maria Petroutsa

Ο Δήμος Πύργου , μέσω του διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και του ΚΕΠ Υγείας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας, σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024, στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά (Αγ. Σπυρίδωνος 41 – Πύργος)  και την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 στο Περιφερειακό ιατρείο Καράτουλα, από τις 09:30 π.μ. έως 13:30 μμ , δωρεάν προληπτικό έλεγχο σπιρομέτρησης.

Εάν είστε άνω των 40 ετών, καπνίζετε ή είστε πρώην καπνιστής, εάν αναπνέετε με δυσκολία ή βήχετε και κρυολογείτε συχνά, ελάτε για έναν δωρεάν έλεγχο της αναπνευστικής σας λειτουργίας.

Η σπιρομέτρηση, μια απλή και ανώδυνη εξέταση, διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά και αποτελεί ουσιαστικό μέσο για τον έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να κλείσουν ραντεβού καλώντας στο τηλέφωνο 2621022199 και ώρες 8:00 – 15:00.

 Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη και την εθελοντική συμμετοχή  ιατρών πνευμονολόγων – φυματιολόγων, επιδεικνύοντας τη δέσμευση μας για υψηλή ποιότητα υγειονομικής περίθαλψης.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής και προαγωγής της υγείας , που αναπτύσσει ο Δήμος.  Η δράση αυτή γίνεται με την ευθύνη του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας κ. Δημητρίου Τζουανόπουλου .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00