Αρχική » Δυο Σύλλογοι απο το Χάβαρι ένωσαν τις δυνάμεις τους και πρόσφεραν το μεγαλύτερο αποκριάτικο γλέντι.

Δυο Σύλλογοι απο το Χάβαρι ένωσαν τις δυνάμεις τους και πρόσφεραν το μεγαλύτερο αποκριάτικο γλέντι.

από Maria Petroutsa

Ο Σύλλογος Διόνυσος και ο Συλλόγος Γυναικών απο το Χάβαρι , γιόρτασαν μαζί τις απόκριες σε ένα εντυπωσιακό αποκριάτικο γλέντι στην αίθουσα εκδηλώσεων Αγράμπελις στην Χαβαρόβρυση την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, το μαγαζί γέμισε. Μικροί και μεγάλοι με ιδιαίτερες αμφιέσεις έκαναν την διαφορά.

Άρχισαν να έρχονται τα φαγήτα και οι Σύλλογοι με πρώτο τον Διόνυσο και ομιλήτρια την Αντιπρόεδρο Παναγιωτοπούλου Βικτωρία καλωσόρισαν τον κόσμο , έδωσαν τις ευχές τους για την νέα χρονιά και ευχήθηκαν καλή Σαρακοστή. Στην συνέχεια πήρε τον λόγο η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών η Γκρίλλα Χρυσούλα και αφού έδωσε με την σειρά της ευχές, ευχαρίστησαν τους πολιτικούς παράγοντες που ήταν παρόντες στην εκδήλωση. Στο τέλος μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου του Διόνυσου Γκρίλλας Νίκος και εξίσου ευχαρίστησε τον κόσμο που τίμησε το Χάβαρι με τους Συλλόγους του.

Η αντιπρόεδρος του Διόνυσου κ. Βικτώρια Παναγιωτοπούλου
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κ. Χρυσούλα Γκρίλλα.
Ο Πρόεδρος του Διόνυσου κ. Νίκος Γκρίλλας

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Καλαματιανός, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χριστοδουλόπουλος, φίλοι της δημοτικής παράταξης Ήλιδα 36,ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασιλόπουλος, ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Αμπού Χάντμπα, ο υποψήφιος Βουλευτής Σύριζα κ. Φωτόπουλος και τέλος ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Τσεριώνης.

Μετά το γεύμα ακολούθησαν οι χοροί , με πρώτο το παιδικό χορευτικό τμήμα. Οι μικροί μας φίλοι με τα λαμπερά τους πολύχρωμα καπέλα και τις ιδιαίτερες γραβάτες χόρεψαν παραδοσιακά κομμάτια της αποκριάς. Η Δασκάλα τους Γιάννα Ρέτση κοιτούσε τους μικρούς της μαθητές με καμάρι και όπου χρειαζόταν έδινε εξτρά οδηγίες.

Οι μητέρες των μικρών χορευτών ήταν ιδιαίτερα περήφανες.

Στην συνέχεια ακολούθησε το χορευτικό των ενηλίκων του Διόνυσου. Έκαναν εξίσου εισάγωγή με παραδοσιακά αποκριάτικα χορευτικά με αποκορύφωμα τον χορό των ζευγαριών.

Στον χορό των ζευγαριών όλοι βρήκαν απο ένα ταίρι στον χορό εκτός απο έναν. Αυτός ο ένας είχε συντροφιά την περίφημη σκούπα . Κατα την διάρκεια του χορού ο δάσκαλος φώναζε “αλλαγή” και τα ζευγάρια άλλαζαν παρτενέρ, και οποιος παλι ξέμενε έπαιρνε την σκούπα. Ήταν αρκετά διασκεδαστικό και ο κόσμος κοιτουσε με χαρά.

Στο τέλος το χορευτικό έσβησε το χόρο ανάμεσα στον κόσμο.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Διόνυσος Νίκος Γκρίλλας βρήκε την ευκαιρία να δεί αρκετούς φίλους και να βγάλει μαζί τους μια αναμνηστική φωτογραφία.

Και η γυναίκα όμως του ιδιοκτήτη της Αγράμπελις κ. Πούλια Ντούκα , βρήκε ευκαιρία να φωτογραφηθεί με αγαπημένους πελάτες της και πολιτικούς που την τιμούν συχνά με την παρουσία τους.

Η κ. Πούλια με τον υποψήφιο Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κώστα Τσεριώνη.
Η κ. Πούλια με τον υποψήφιο Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Μάικ Αμπού Χάντμπα.

Στην συνέχεια ακολούθησε λαχειοφόρος και γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σίγουρα ήταν μια βραδιά που θα θυμούνται όλοι για καιρό.

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00