Αρχική » Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Συνάντηση φίλων και υποστηρικτών στο πολιτικό γραφείο της Αμαλιάδας

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Συνάντηση φίλων και υποστηρικτών στο πολιτικό γραφείο της Αμαλιάδας

από Maria Petroutsa

Θερμή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα της υπ. Βουλευτού Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, το βράδυ της Τρίτης, στην συνάντηση που οργάνωσε στο πολιτικό της γραφείο, στην Αμαλιάδα. Φίλοι και υποστηρικτές της από τους δήμους Ήλιδας, Πηνειού και Ανδραβίδας-Κυλλήνης, κατέκλεισαν τους χώρους του γραφείου, προκειμένου να την συναντήσουν και να την συγχαρούν για την επανεκλογή της στις εκλογές του Μαΐου, με την ίδια να ευχαριστεί έναν-έναν για την αγάπη και την στήριξη στον κοινό αγώνα για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.


Λίγες μόλις ημέρες πριν τις εκλογές, που θα δώσουν εκ νέου ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, η κα. Αυγερινοπούλου, συνεχίζοντας την επικοινωνία της με τους Ηλείους, τόνισε την ανάγκη να μην λείψει κανείς από τις κάλπες της Κυριακής, υπογραμμίζοντας ότι μόνο έτσι θα συνεχιστεί απρόσκοπτα το σημαντικό έργο που ξεκίνησε την προηγούμενη τετραετία στην χώρα μας και στην Ηλεία.
«Σε αυτές τις εκλογές, ψηφίζουμε για τις ζωές μας. Ψηφίζουμε για καλύτερους μισθούς, για καλύτερη Παιδεία, για καλύτερη Υγεία, για μία Ελλάδα πιο ασφαλή. Ψηφίζουμε για το μέλλον μας, για την χώρα μας που χρειάζεται να παραμείνει σταθερά στην δρόμο της ανάπτυξης, για καλύτερες συντάξεις, με περισσότερες και καλύτερες επενδύσεις, περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας, για ένα πιο αποτελεσματικό δημόσιο σύστημα υγείας, με τον Πρωθυπουργό μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να έχει ήδη εξαγγείλει από την Ηλεία την πρόσληψη 10.000 γιατρών και νοσηλευτών, την ενίσχυση των Κέντρων Υγείας. Η Νέα Δημοκρατία, ως Κυβέρνηση, έκανε πράξη όλες τις δεσμεύσεις της την προηγούμενη τετραετία. Και σήμερα, με την δική σας δύναμη, την δική σας εντολή, δεσμεύεται ξανά, με πολιτικές ρεαλιστικές και κοστολογημένες, με νομοσχέδια που αμέσως μετά τις εκλογές φθάνουν για ψήφιση στην Βουλή, ότι θα διαμορφώσει έναν ξεκάθαρο οδικό χάρτη, τον οποίο όλοι θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Κανείς δεν έμεινε και δεν θα μείνει πίσω. Όλοι μαζί θα κάνουμε πράξη τους βασικούς μας στόχους, για μια παραγωγική, κοινωνική, ψηφιακή, πράσινη, δίκαιη και ισχυρή Ελλάδα», τόνισε.
Αναφερόμενη στην Ηλεία, έναν τόπο που βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού της νέας Κυβέρνησης, αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο του αυτοκινητοδρόμου «Πάτρα – Πύργος», που θα ολοκληρωθεί και μάλιστα νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα, θα συνδέεται πλέον και με την Αρχαία Ολυμπία ενώ με προσωπική πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, θα συνεχιστεί και στο τμήμα από τον Πύργο ως το Καλό Νερό και την Αλλαγή.


Ξεχωριστή ήταν η αναφορά της στον ρόλο που θα παίξει η Ηλεία στον τομέα του εξοπλισμού και της άμυνας, μετά και τις εξαγγελίες για την αναβάθμιση της 117 Πτέρυγας Μάχης της Ανδραβίδας που θα φιλοξενεί τα νέα μαχητικά αεροσκάφη με προηγμένες δυνατότητες, τα F-35, στρατηγική κίνηση η οποία θα αποφέρει πολλαπλά γεωπολιτικά και αναπτυξιακά οφέλη για την περιοχή μας.
Επίσης, αναφέρθηκε στην σημαντική ενίσχυση των δήμων, μέσα από τα αρμόδια υπουργεία, για έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών, την προστασία του περιβάλλοντος, την στήριξη του πρωτογενούς τομέα, την ανάδειξη όλων των ορεινών κοινοτήτων και τις ιδιαίτερα σημαντικές πρωτοβουλίες που συνδέονται με την τουριστική ανάπτυξη και την ανάδειξη του δυναμικού πολιτιστικού στοιχείου της Ηλείας.
«Την Κυριακή, δεν θα πρέπει να λείψει κανείς. Πάμε όλοι στις κάλπες και δίνουμε στην Νέα Δημοκρατία την δύναμη που χρειάζεται για μια δεύτερη τετραετία, για να παραμείνουμε σε τροχιά βιώσιμης, σταθερής και ποιοτικής ανάπτυξης. Για μια Ελλάδα πρωταγωνίστρια», κατέληξε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00