Αρχική » Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Συνεχίζει δυναμικά τις περιοδείες της και την επικοινωνία με τους πολίτες

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Συνεχίζει δυναμικά τις περιοδείες της και την επικοινωνία με τους πολίτες

από Maria Petroutsa

Δυναμικά συνεχίζει τις περιοδείες της σε ολόκληρη την Ηλεία η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου. Στο επίκεντρο των πρόσφατων συναντήσεων που είχε στο Επιτάλιο, στα Μακρίσια, στην Ζαχάρω, στον Μπισχινόκαμπο, τον Κακόβατο, στον Πλάτανο, στην Κάτω Παναγιά, βρέθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής περιφέρειας και η αντιμετώπιση ειδικότερων θεμάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, θέματα καθημερινότητα και ισόρροπης ανάπτυξης, που θα συμβάλλει να κρατηθούν «ζωντανές» οι τοπικές κοινότητες. Οι κάτοικοι υποδέχθηκαν την κα. Αυγερινοπούλου σε ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα, καθώς αναγνωρίζουν στο πρόσωπό της μια δυναμική εκπρόσωπό τους, που μεριμνά αδιάκοπα και εργάζεται αποτελεσματικά για τον τόπο της.


Η κα. Αυγερινοπούλου, αναφέρθηκε στις βασικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για τα αγροτικά ζητήματα, τα προγράμματα για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και τη μετάβαση σε ένα νέο πρότυπο αγροτικής επιχειρηματικότητας, στις σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες που υπάρχουν με στόχο ένα μεγάλο ποιοτικό άλμα και την μετάβαση σε μια νέα εποχή, προκειμένου να καταστεί ο αγροτικός τομέας αρωγός στην ανάπτυξη. Παράλληλα, μίλησε για την προώθηση και εφαρμογή αγροπεριβαλλοντικών μέτρων για την θωράκιση της αγροτικής παραγωγής.


Μιλώντας για το διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής, υπογράμμισε την ανάγκη για μια δυνατή, σταθερή και αυτοδύναμη διακυβέρνηση, που μόνο η Νέα Δημοκρατία, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με το αισιόδοξο, κοστολογημένο και ρεαλιστικό της πρόγραμμα μπορεί να εγγυηθεί, με σταθερά βήματα και ξεκάθαρες προοπτικές για την χώρα και την Ελληνική Περιφέρεια. Ένα πρόγραμμα που θέτει την Ηλεία, και την νέα τετραετία, ψηλά στις προτεραιότητες της αυριανής Κυβέρνησης, για να ολοκληρώσει το έργο που ήδη έχει ξεκινήσει αλλά και για να υλοποιήσει το σύνολο του σχεδιασμού που έχει γίνει, με υποδομές που θα ενισχύσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου και θα δώσουν κίνητρα ουσιαστικής ανάπτυξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας, ώστε οι νέοι άνθρωποι να παραμείνουν στον τόπο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00