Αρχική » Διάκριση για δυο μαθήτριες  χορού Oriental της σχολής Danceteria στην Αμαλιάδα

Διάκριση για δυο μαθήτριες  χορού Oriental της σχολής Danceteria στην Αμαλιάδα

από Maria Petroutsa

Ο χορός oriental είναι μια συναρπαστική και εκφραστική μορφή χορού που προέρχεται από την Ανατολή. Χαρακτηρίζεται από κινήσεις των γοφών και του κορμού, ενώ η χρήση χεριών και αξεσουάρ όπως οι ζώνες με κρόσια προσθέτει επιπλέον δυναμική. Οι ρυθμοί της μουσικής, συνήθως με ανατολίτικα στοιχεία, καθοδηγούν τον χορευτή σε μια συνεχή ροή και έκφραση, ενώ οι εκρηκτικές κινήσεις και η γοητεία του χορού τον καθιστούν μοναδικό και εντυπωσιακό.

Στην Αμαλιάδα λοιπόν και στην σχολή Αθλοκίνηση- Danceteria του Βασίλη Καραγκούνη, διδάσκεται αυτός ο εντυπωσιακός χορός με Δασκάλα καθοδήγησης  την Νίκη Μπουτζαρέλη η οποία κατέχει Δίπλωμα Χοροδιδασκαλίας Ανατολίτικου χορού με πιστοποίηση από την Αίγυπτο.

Δυο από τις μαθήτριες της και μάλιστα αρκετά νεαρής ηλικίας οι οποίες είναι σε προχωρημένο επίπεδο εκμάθησης Oriental, η Νίκη Σειντή και η Αθηνά Παπασταθοπούλου, βραβεύτηκαν σε Διαγωνισμό χορού στην Αθήνα στην κατηγορία : Solo Oriental Junior  το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 12/2/2023.

Η Δασκάλα τους Νίκη παρέλαβε τα βραβεία τους και τα παρέδωσε στα κορίτσια σε ένα θερμό κλίμα παρουσία  όλου του τμήματος καθώς και του Βασίλη Καραγκούνη που δεν μπορεί να είναι παρά περήφανος για διακρίσεις μαθητών από την σχολή του. Τα κορίτσια πόζαραν με άνεση με την Δασκάλα τους Νίκη και τον Βασίλη καθώς και με τους υπόλοιπες μαθήτριες  του τμήματος.

Εμείς να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στα κορίτσια και ακόμα μεγαλύτερες βραβεύσεις.

Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00