Αρχική » ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Παρέλαβε αντιπυρικές στολές της Πολιτικής Προστασίας δωρεά του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Παρέλαβε αντιπυρικές στολές της Πολιτικής Προστασίας δωρεά του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου

από Άκης Χουζούρης

Μια ακόμα μεγάλη προσφορά με έντονο κοινωνικό πρόσημο δέχτηκε ο Δήμος Πύργου και συγκεκριμένα αντιπυρικές στολές (ένδυση και υπόδηση) για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας, δωρεά του γνωστού εφοπλιστή και διοικητή του Αγίου Όρους, Αθανάσιου Μαρτίνου.

Τις στολές παρέλαβε ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος (και επικεφαλής της Υπηρεσίας), παρουσία της προϊσταμένης του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύργου Αγγελικής Διονυσοπούλου, κι άμεσα δόθηκαν στο εμπλεκόμενο προσωπικό.

Ο κ. Αντωνακόπουλος, μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τον κ. Μαρτίνο και το μεγάλο του ενδιαφέρον για την περιοχή και τις ανάγκες του Δήμου, καθώς ως γνωστόν έχει βοηθήσει με πολύτιμες δωρεές και σε άλλες περιπτώσεις (όπως, εκ νέου στολές πέρυσι, αποστολή χιλιάδων μασκών, ενίσχυση περιπτώσεων δημοτών σε φτώχεια και ένδεια, κ.α.):- «Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για τη νέα προσφορά του στο Δήμο μας. Ο κ. Μαρτίνος είναι ένας άνθρωπος που βοηθά πολύ τον Δήμο Πύργου, κι επιδεικνύει τεράστια ευαισθησία για την περιοχή και τα προβλήματά της. Στην προκειμένη περίπτωση έκανε αυτή τη νέα πολύ σημαντική και χρήσιμη προσφορά, με πλήρεις στολές ενδυμασίας και υπόδησης για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας, όπως και στο προηγούμενο διάστημα μας έχει βοηθήσει σε διάφορες περιπτώσεις, τόσο με απαραίτητα υλικά, όσο και σε περιπτώσεις ενίσχυσης συνανθρώπων μας ευρισκόμενων σε κατάσταση φτώχειας και ένδειας.

Πρόκειται για αξιέπαινες πράξεις που πρέπει να προβάλλονται, με έμφαση και στον ισχυρό συμβολισμό της ευαισθησίας που επιδεικνύεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, πέραν κι από τη σημαντική υλική συμβολή. Σε μια δύσκολη περίοδο για την Υπηρεσία μας της Πολιτικής Προστασίας που συνεχώς δοκιμάζεται κι επιτελεί ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο έργο, ευρισκόμενη πάντα στην πρώτη γραμμή, υπάρχει αυτή η πολύτιμη προσφορά με τη δωρεά να δίνει άμεση λύση, την οποία πολλές φορές οι γραφειοκρατικές διαδικασίες δεν επιτρέπουν να την έχεις όπως τη θες κι όταν τη θες».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00