Αρχική » ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ‘ΠΥΡΓΟΣ-ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ’

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ‘ΠΥΡΓΟΣ-ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ’

από Άκης Χουζούρης

“Δρομολογείται ο σχεδιασμός ενός ακόμη

μεγάλου έργου για την Ηλεία”

«Με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοοτάκη, ξεκινά ο σχεδιασμός ενός ακόμη μεγάλου έργου υποδομής , που επί σειρά ετών είχε αφεθεί στην τύχη του αφού ως γνωστόν είχε ακυρωθεί από το ΣτΕ η μελέτη για ένα τμήμα του έργου. 

Μετά το ξεμπλοκάρισμα και την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του νέου  σύγχρονου αυτοκινητόδρομου ‘Πατρών-Πύργου’, τις παρεμβάσεις για την οδική ασφάλειαστο υφιστάμενο οδικό δίκτυο από την Πάτρα μέχρι τον Πύργο και την αναβάθμιση του υφιστάμενου δικτύου ‘Πύργος- Καλό Νερό’, ξεκινά ο σχεδιασμός και για τον οδικό άξονα ‘Πύργος- Καλό Νερό-Τσακώνα’. 

Τεσσεράμισι χρόνια επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε γίνει τίποτα απολύτως για το συγκεκριμένο δίκτυο, δεν προχώρησε καμία μελέτη για το τμήμα που είχε ακυρωθεί και δεν επικαιροποιήθηκε καμία από τις προηγούμενες. 

Πλέον, προχωρά η σύνταξη μελέτης καθώς και η επικαιροποίηση υφιστάμενων μελέτων και η εκπόνηση μελέτης ανάλυσης κόστους- οφέλους. 

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αδράνειας λοιπόν, δρομολογείται ο σχεδιασμός ενός ακόμη μεγάλου έργου για την Ηλεία.  

Πρέπει βέβαια να γίνει αντιληπτό ότι απαιτείται χρόνος και υπομονή για να προχωρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες, τις οποίες θα παρακολουθούμε στενά». 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00