Αρχική » Δελτίο τύπου: Με κάθε επισημότητα και σύμμαχο τον καλό καιρό ολοκληρώθηκαν οι μαθητικές παρελάσεις, στον Δήμο Ζαχάρως

Δελτίο τύπου: Με κάθε επισημότητα και σύμμαχο τον καλό καιρό ολοκληρώθηκαν οι μαθητικές παρελάσεις, στον Δήμο Ζαχάρως

από Maria Petroutsa

Με κάθε επισημότητα και σύμμαχο τον καλό καιρό ολοκληρώθηκαν οι μαθητικές παρελάσεις, στον Δήμο Ζαχάρως για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Μετά τη δοξολογία, εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας εντός των Ιερών Ναών από μαθητές και εκπαιδευτικούς. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων και η τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των πεσόντων του 1940. Μετά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου πραγματοποιήθηκε η παρέλαση.

Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Φώτης Αλεξανδρόπουλος, Φώτης Καλογερόπουλος, Δήμητρα Σκαλτσά και Νίκα Λαμπροπούλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Μπαλαδήμας, ο Διοικητής του ΑΤ Ζαχάρως Βασίλης Ζαρειφόπουλος, Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού ΠΔΕ Νίκος Κοροβέσης. Το «παρών» έδωσαν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κώστας Μητρόπουλος και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Τάσος Κάπος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00