Αρχική » Δήμος Πύργου: Τοποθετήθηκαν υπαίθρια όργανα γυμναστικής σε Πάρκο Ξυστρή, ΣΠΚ και Κούβελο

Δήμος Πύργου: Τοποθετήθηκαν υπαίθρια όργανα γυμναστικής σε Πάρκο Ξυστρή, ΣΠΚ και Κούβελο

από Άκης Χουζούρης

Τρία υπαίθρια γυμναστήρια για όλους τους κατοίκους της πόλης και για ΑμεΑ δημιούργησε ο Δήμος Πύργου με την τοποθέτηση υπερσύγχρονων οργάνων γυμναστικής.

Ήδη τοποθετήθηκαν υπαίθρια όργανα εκγύμνασης στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, στο Πάρκο ΣΠΚ και στον Κούβελο στον προαύλιο χώρο του ΚΔΑΠμεΑ. Μια πρωτοβουλία με την οποία δίνεται η δυνατότητα άθλησης σε φυσικό περιβάλλον, προωθείται ο αθλητισμός ως μέρος της καθημερινότητας καθώς και η κοινωνικοποίηση μεταξύ των ατόμων.

*  *  *   Μια πρωτοβουλία με την οποία, όπως τονίζει ο δήμαρχος Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, “δίνεται η δυνατότητα άθλησης σε φυσικό περιβάλλον, προωθείται ο αθλητισμός ως μέρος της καθημερινότητας καθώς και η κοινωνικοποίηση μεταξύ των ατόμων”. Που ακόμα επεσήμανε σχετικά:

“Πάντα είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα της Δημοτικής Αρχής η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας καθώς και η δημιουργία ευκαιριών και καταστάσεων δημιουργικών απασχολήσεων στον ελεύθερο χρόνο τους, όπως και η δυνατότητα της υποστήριξης της αγωγής υγείας και της ψυχαγωγίας.