Αρχική » Δήμος Πύργου: Επιχορήγηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού στις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας

Δήμος Πύργου: Επιχορήγηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού στις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας

από Maria Petroutsa

Σε μια σημαντική επιχορήγηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού προχώρησε ο Δήμος Πύργου στις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας. Συγκεκριμένα ενίσχυσε τις ομάδες ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ/ Υ.Α. Πύργου με ολοκαίνουργιο εξοπλισμό, καθώς και το Α.Τ. Πύργου με ένα σύγχρονο πολυμηχάνημα, για την αναβάθμιση της υπηρεσίας.
Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος υποδέχτηκε με τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνο Αχτύπη, μέλη των παραπάνω Σωμάτων όπου και παρέδωσε τον εξοπλισμό, παρουσία του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Γρηγόρη Κατσώλη.

  • «Η σημερινή μας χειρονομία αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα της εκτίμησής μας για τους Έλληνες αστυνομικούς. Είμαστε υπερήφανοι για την κατάρτιση και την αποτελεσματικότητά τους. Από την αρχή της θητείας μας, είμαστε στο πλευρό της Ελληνικής Αστυνομίας, με μια άριστη συνεργασία για την αντιμετώπιση και την επίλυση των προβλημάτων παραβατικότητας στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή. Εύχομαι να συνεχίσουν δυναμικά το έργο τους, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους», ανέφερε ο κ. Αντωνακόπουλος.
    Ο κ. Αχτύπης, τόνισε ότι: «Η Δημοτική Αρχή, αντιλαμβάνεται πλήρως τα προβλήματα και τις ελλείψεις των αστυνομικών υπηρεσιών και τα εμπόδια που συναντούν στην άσκηση των καθηκόντων τους. Είμαστε στο πλευρό τους, κι αρωγοί με κάθε δυνατό μέσο, στο έργο τους».
  • Τέλος, ο κ. Κατσώλης ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των συναδέλφων του τον Δήμαρχο Πύργου και τον Αντιδήμαρχο και δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Πύργου κ Παναγιώτη Αντωνακοπουλο που ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της Ενώσεως. Η επιχορήγηση αυτή αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του έργου που επιτελούν οι συνάδελφοι μας, οι οποίοι έχουν ως πρώτη προτεραιότητα την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες. Παράλληλα ενισχύει την επιχειρησιακή ετοιμότητα των συναδέλφων μας, κάτι το οποίο είναι προς όφελος όλων των συμπολιτών μας. Έχουμε τονίσει πολλάκις ότι ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας επιζητούμε μια αγαστή συνεργασία με τους οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς από κοινού μπορούμε να επιφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όσον αφορά την αρμονική συνύπαρξη των συμπολιτών μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00