Αρχική » Δήμος Αρχ. Ολυμπίας: Έργα 600.000€ για βελτίωση γηπέδων Λάλα και Σμίλα

Δήμος Αρχ. Ολυμπίας: Έργα 600.000€ για βελτίωση γηπέδων Λάλα και Σμίλα

από Maria Petroutsa


-Υπογράφηκε η σύμβαση – Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες
Υπογράφηκε μεταξύ του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας ΔΟΜΗΚΑΤ η σύμβαση για τα έργα βελτίωσης των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων ποδοσφαίρου στις Κοινότητες Λάλα και Σμίλα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.
Τα έργα χρηματοδοτήθηκαν από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, προβλέπονται οι παρακάτω εργασίες:
Γήπεδο ποδοσφαίρου Τ.Κ. Λάλα: Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα από τελευταίας γενιάς πιστοποιημένα υλικά, σε επιφάνεια 5.500 περίπου τετραγωνικών μέτρων, σε διαμορφωμένη υποδομή με δημιουργία δικτύου αποστράγγισης με τις απαραίτητες σωληνώσεις. Προβλέπεται επίσης και σύστημα αυτόματης άρδευσης – διαβροχής του συνθετικού χλοοτάπητα για λόγους συντήρησης και επιμήκυνσης της διάρκειας αντοχής του υλικού, όπως επίσης και τα απαραίτητα ηλεκτρομηχανολογικά στοιχεία για τη λειτουργία του συστήματος.
Γήπεδο ποδοσφαίρου Τ.Κ. Σμίλα: Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα από τελευταίας γενιάς πιστοποιημένα υλικά, σε επιφάνεια 7.000 περίπου τετραγωνικών μέτρων, σε διαμορφωμένη υποδομή με δημιουργία δικτύου αποστράγγισης με τις απαραίτητες σωληνώσεις. Και σ’ αυτό το έργο θα δημιουργηθεί σύστημα αυτόματης άρδευσης – διαβροχής του συνθετικού χλοοτάπητα, καθώς και τα απαραίτητα ηλεκτρομηχανολογικά στοιχεία για τη λειτουργία του συστήματος.
Κατά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τα έργα εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της Δημοτικής μας Αρχής. Ο αθλητισμός είναι στοιχείο ταυτόσημο με τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και οφείλουμε να φροντίζουμε για την ασφαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή του. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και τα έργα διαμόρφωσης των αγωνιστικών χώρων στα γήπεδα ποδοσφαίρου Λάλα και Σμίλα που ξεκινούν άμεσα, μετά την υπογραφή της σύμβασης. Αρκετά ακόμη μικρά ή μεγάλα αθλητικά έργα βρίσκονται σε εξέλιξη και σε άλλες Κοινότητες του Δήμου μας. Θέλουμε μ’ αυτά τα έργα να βοηθήσουμε όσο μπορούμε στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, να διευκολύνουμε τα αθλητικά μας σωματεία και να συμβάλλουμε γενικότερα στην ενθάρρυνση του υγιούς αθλητισμού στον τόπο μας».
ΦΩΤΟ: simvasi-gipeda

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00