Αρχική » Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Νέα ειδική συνεδρίαση ΤΕΣΟΠΠ με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Νέα ειδική συνεδρίαση ΤΕΣΟΠΠ με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου

από Maria Petroutsa

Νέα ειδική συνεδρίαση Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΤΕΣΟΠΠ) πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 1 Μαΐου 2024, στο Δημαρχείο Ανδραβίδας-Κυλλήνης μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτη Βαγγελάκου.

Με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου συζητήθηκε εκ νέου ο συντονισμός των δράσεων, καθώς και οι ενέργειες έχουν ολοκληρωθεί και προγραμματιστεί προκειμένου να ζήσουμε ένα καλοκαίρι χωρίς προβλήματα πυρκαγιών.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στους καθαρισμούς των οικόπεδων, στην ενημέρωση των δημοτών και τον ρόλο που θα παίξουν σε αυτή οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων καθώς και ο συντονισμός για την καλύτερη συνεργασία του Δήμου με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οδοποιίας και Ηλεκτροφωτισμού Νίκος Σίνος, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Σκαλαβενίτης, o Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας Διονύσης Κεκάτος, o υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ηλείας Κώστας Μπαλκάμος, ο Διοικητής της Π.Υ. Λεχαινών Θεόδωρος Λεβέντης, ο Διοικητής του Α.Τ. Λεχαινών Γιώργος Παναγιωτόπουλος, η εκπρόσωπος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας Αθανασία Ράλλη, η εκπρόσωπος του Δασαρχείου Γεωργία Σπεντζάρη, καθώς και Πρόεδροι των Κοινοτήτων του Δήμου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00