Αρχική » Δήμαρχος Πύργου Παν. Αντωνακόπουλος: «Ζητείται παρέμβαση της ΕΛΑΣ για την αντιμετώπιση του φαινομένου φορτικής επαιτείας στους επισκέπτες από τα κρουαζιερόπλοια στο Κατάκολο»

Δήμαρχος Πύργου Παν. Αντωνακόπουλος: «Ζητείται παρέμβαση της ΕΛΑΣ για την αντιμετώπιση του φαινομένου φορτικής επαιτείας στους επισκέπτες από τα κρουαζιερόπλοια στο Κατάκολο»

από Maria Petroutsa

Την προβληματική εικόνα και κατάσταση όπου στο Κατάκολο ανήλικα άτομα με φορτικότητα επιδίδονται σε επαιτεία, ενοχλώντας τα μέγιστα τους επισκέπτες της κρουαζιέρας, επισημαίνει με έγγραφη παρέμβαση του προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας ο δήμαρχος Πύργου Παν. Αντωνακόπουλος.
Όπως μεταξύ άλλων αναφέρει ο κ. Αντωνακόπουλος προς τον Αστυνομική Διευθυντή κ. Γιώργο Σωτηρόπουλο, πρόκειται για ένα φαινόμενο που ναι μεν έχει παροδικό χαρακτήρα αλλά τραυματίζει την τουριστική εικόνα της χώρας μας.
Επισημαίνει ακόμα πως οι περιορισμένες τόσο αριθμητικά, όσο και σε αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας (που με μόλις 7 άτομα προσωπικό έχει 24ωρη κάλυψη σε όλη την έκταση του Δήμου), την καθιστούν αδύναμη ώστε από μόνη της να αντιμετωπίσει το φαινόμενο.
Και τονίζει πως πρέπει άμεσα να εξεταστεί η δυνατότητα για ενίσχυση συστηματικής παρουσίας της ΕΛΑΣ στο Κατάκολο, ειδικά τις ημέρες της κρουαζιέρας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00