Αρχική » Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης: Απάντηση στον κ. Ναμπίλ Μοράντ
 

Αρχικά, οφείλω να σας ενημερώσω κ. Μοράντ πως παραμένω πάντοτε ψύχραιμος, και νηφάλιος.
Η Δημοτική Αρχή δεν έχει κανέναν λόγο να κατηγορεί την αντιπολίτευση, όπως αναφέρατε πολύ απλά επειδή δεν έχουμε κανένα φόβο απέναντι σας.
Οι Δημότες θα κρίνουν στις επερχόμενες εκλογές, κατά πόσο η θητεία μας ήταν επωφελής για τον τόπο, ή όχι.
Επίσης, οι Δημότες μας θα κρίνουν κατά πόσο τιμήσατε ή απαξιώσατε τις ψήφους που σας εμπιστεύτηκαν, τοποθετώντας σας στην θέση της ελάσσονος μειοψηφίας. Θα αποφασίσουν εάν υπηρετήσατε τελικά τον θεσμικό σας ρόλο, μέσα από τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και των Επιτροπών του Δήμου.
Θα κρίνουν τελικά, εάν η αντιπολίτευση που ασκήσατε περιορίστηκε μόνο σε «λαϊκιστικού» τύπου ανακοινώσεις, όπως η τελευταία.
Το μοναδικό που έχετε να επιδείξετε εσείς, και η παράταξή σας, είναι η απόλυτη απραξία εδώ και τέσσερα χρόνια από την θέση της ελάσσονος μειοψηφίας. Την ίδια ακριβώς απραξία που είχατε να επιδείξετε και την πενταετία 2014-2019 κατά την θητεία σας ως Δημοτική Αρχή.
Μοναδική «φωτεινή εξαίρεση» ήταν η στάση σας όταν έπρεπε να ψηφίσετε για τον Σύνδεσμο «Ηρακλή», καθώς είχατε προαποφασίσει να «χαρίσετε» την Διοίκηση στον όμορο Δήμο με τα καταστρεπτικά σημερινά αποτελέσματα για την αποχέτευση στα Λεχαινά, στη Μυρσίνη και την Ανδραβίδα. Μήπως ξεχάσατε τις κρυφές συναντήσεις σας με τον Δήμαρχο του όμορου Δήμου για να αλωθεί ο Σύνδεσμος «Ηρακλής»;
Εάν είχατε σεβαστεί τους Δημότες και συμμετείχατε στα Δημοτικά Συμβούλια, αλλά και στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, θα γνωρίζατε πολύ καλά πώς όχι μόνο έχουν εγκριθεί νέες μελέτες, με αποτέλεσμα να δημοπρατούνται συνέχεια νέα έργα, αλλά θα ήσασταν και υποχρεωμένος να τα ψηφίσετε.
Αντίθετα, επιλέγετε να εξαπατάτε τους Δημότες «βαφτίζοντας» κάθε έργο που γίνεται στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης με τον αλαζονικό τίτλο «δικό μου έργο». Δυστυχώς για εσάς όμως κ. Μοράντ, ο βασιλιάς είναι γυμνός!
Όπως έχω αναφέρει πολλές φορές στη ζωή τα πάντα έχουν μια συνέχεια. Το ίδιο ισχύει και για τις Δημοτικές Αρχές, άρα πρέπει να κατανοήσετε έστω και τώρα πως τα έργα ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ανεξαρτήτως Δημάρχου.
Σε αυτό το πλαίσιο της συνέχειας, έχω αναφέρει, πως ως Δημοτική Αρχή υπήρχαν κάποια έργα που είχαν ξεκινήσει πριν αναλάβουμε, και ολοκληρώθηκαν κατά την διάρκεια της δικής μας θητείας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00