Αρχική » Δήλωση του βουλευτή Ηλείας Ανδρέα Νικολακόπουλου για το αποτέλεσμα των εκλογών

Δήλωση του βουλευτή Ηλείας Ανδρέα Νικολακόπουλου για το αποτέλεσμα των εκλογών

από Maria Petroutsa


«Είναι μία προσωπική δικαίωση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη»
«Θα συνεχίσω την προσπάθεια για να δικαιώσω τις προσδοκίες των πολιτών του Νομού μας»

Ως μεγάλη νίκη για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και ως προσωπική δικαίωση για την σημαντική προσπάθεια που έκανε την προηγούμενη τετραετία, χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής 25 Ιουνίου, ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος.
Σε δηλώσεις του ο κ. Νικολακόπουλος επεσήμανε πως θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη να πράξει ότι είναι το καλύτερο δυνατό για την Ηλεία και τους πολίτες της, θέτοντας σαν βασικό στόχο να δικαιώσει τις προσδοκίες τους.
Η δήλωση του επανεκλεγέντα βουλευτή Ηλείας έχει ως εξής:
«Είναι μία μεγάλη νίκη για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι μία νίκη η οποία επιβραβεύει την μεγάλη προσπάθεια που έγινε αυτά τα τέσσερα χρόνια, επιβραβεύει το κυβερνητικό έργο της ΝΔ σε δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες και αυτό φαίνεται από γεγονός ότι για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση ένα κόμμα αυξάνει το ποσοστό του μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης, ενώ παράλληλα αυξάνει τη διαφορά του από το δεύτερο κόμμα.
Είναι μία προσωπική δικαίωση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την μεγάλη του προσπάθεια, για τον σοβαρό και τεκμηριωμένο πολιτικό του λόγο. Νίκησαν η ευπρέπεια, ο ορθός λόγος, η αλήθεια, η μετριοπάθεια. Ηττήθηκαν ο λαϊκισμός, το ψέμα και η τοξικότητα.
Από αύριο το πρωί, σκοπός μας είναι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του τόπου και να εφαρμόσουμε τις προγραμματικές μας θέσεις. Το πολύ καλό αποτέλεσμα δημιουργεί και μια πολύ μεγάλη ευθύνη. Αυτή την ευθύνη την αναλαμβάνουμε όλοι. Σκοπός μας είναι να ενώσουμε όλους τους Έλληνες και να προχωρήσουμε ενωμένοι για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των πολιτών και να απαντήσουμε στα σύγχρονα προβλήματα.
Είναι μια μεγάλη δικαίωση και για μένα, για όλα αυτή την προσπάθεια που έχω κάνει αυτά τα τέσσερα χρόνια, από τότε που με εμπιστευτήκαν οι πολίτες για πρώτη φορά το 2019, μετά την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ. Προσπάθησα με το κοινοβουλευτικό μου έργο και με την δουλειά μου να κάνω το καλύτερο δυνατό για την Ηλεία και τους πολίτες της. Θα συνεχίσω να το κάνω αναλαμβάνοντας την ευθύνη και προσπαθώντας να δικαιώσω τις προσδοκίες τους».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00