Αρχική » Δήλωση της Βουλευτού Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δ. Αυγερινοπούλου, εν όψει της 86ης ΔΕΘ

Δήλωση της Βουλευτού Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δ. Αυγερινοπούλου, εν όψει της 86ης ΔΕΘ

από Άκης Χουζούρης

Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2022

«Σήμερα, μεταβαίνουμε όλοι στη Θεσσαλονίκη για την τελετή εγκαινίων της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου ο Πρωθυπουργός μας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να παρουσιάσει το κυβερνητικό σχέδιο, στη βάση του οποίου εδράζεται η στήριξη των πολιτών. 

Κεντρική προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας στα 3 και πλέον χρόνια διακυβέρνησης είναι ότι κάθε πρόσθετο πλεόνασμα ανάπτυξης που δημιουργείται, όπως από την καλή απόδοση του τουρισμού παραπάνω και από τις ευνοϊκές προβλέψεις, αποδίδεται στην κοινωνία. 

Από το βήμα της ΔΕΘ, ο Πρωθυπουργός θα εξαγγείλει τον οδικό χάρτη των παρεμβάσεων απέναντι στην ενεργειακή κρίση, συνυπολογίζοντας τις ευρωπαϊκές αποφάσεις για την ανάγκη κοινής αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης, και με αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα την στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, τις τεχνολογίες αιχμής, την πράσινη και κυκλική οικονομία, το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027, ενώ θα υπάρξει επετειακό αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Δίνουμε όλες και όλοι το ισχυρό «παρών» σε αυτή την σημαντική διοργάνωση».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00