Αρχική » Δήλωση Δ. Αυγερινοπούλου για την τροπολογία του Υπ. Εργασίας για την έκδοση των συντάξεων fast track

Δήλωση Δ. Αυγερινοπούλου για την τροπολογία του Υπ. Εργασίας για την έκδοση των συντάξεων fast track

από Άκης Χουζούρης

«Χαιρετίζουμε τη μεγάλη τομή του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και του Υπουργού, κ. Κωστή Χατζηδάκη,  για την έκδοση συντάξεων με διαδικασίες -εξπρές».

Αυτό τόνισε η βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ., Δρ.Διονυσία-Θεοδώρα  Αυγερινοπούλου, για τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες που επιταχύνουν τις διαδικασίες για γρήγορη απονομή συντάξεων και μείωση των εκκρεμών αιτήσεων. Εξήρε τη μεγάλη προσπάθεια του Υπουργού και Αντιπροέδρου της Ν.Δ., όπου με αυτήν δίνεται τέλος στην ομηρία χιλιάδων ασφαλισμένων που αναγκάζονταν να περιμένουν χρόνιαγια να πάρουν τη σύνταξη τους. 

«Δυο νέα «όπλα» ρίχνονται στη μάχη για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες – πρόσθεσε η Δρ.Αυγερινοπούλου-. Αυτά είναι οι fast track συντάξεις και οι συντάξεις εμπιστοσύνης. Στην πρώτη περίπτωση μέσα σε 3 μήνες θα εκδίδεται η σύνταξη, ενώ οι συντάξεις εμπιστοσύνης αφορούν στις εκκρεμείς συντάξεις. Έτσι, ο ασφαλισμένος θα λαμβάνει τη σύνταξη του χωρίς να περιμένει εξαντλητικά όπως περίμενε μέχρι τώρα. Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά δίνει προτεραιότητα στον άνθρωπο και λύνει βασικά προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00