Αρχική » Δήλωση Δ. Αυγερινοπούλου για την ορκωμοσία της νέας Βουλής

Δήλωση Δ. Αυγερινοπούλου για την ορκωμοσία της νέας Βουλής

από Maria Petroutsa

«Σήμερα, ξεκινάει και επίσημα η νέα κοινοβουλευτική θητεία της Νέας Δημοκρατίας με ισχυρή λαϊκή εντολή για να συνεχίσουμε ακόμη πιο αποφασιστικά προς τα μπρος στο δρόμο της ανάπτυξης. Η Ελλάδα μας, με την ισχυρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα συνεχίσει την πορεία της ως μια χώρα σύγχρονη, παραγωγική και ισχυρή, με καλύτερη δημόσια υγεία, με νέες θέσεις εργασίας και καλύτερους μισθούς, με νέες επενδύσεις, αλλά και με μέριμνα για όλους και κυρίως τους ευάλωτους συμπολίτες μας, για μια καλύτερη ζωή και καθημερινότητα.

Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά την ατζέντα για τον Νομό μας, με σημαντικά έργα στις υποδομές, στις μεταφορές, στον αγροτικό τομέα, στην πράσινη ανάπτυξη, στον χώρο της υγείας, στην βελτίωση της καθημερινότητας. Έργα αναπτυξιακά για την επόμενη ημέρα, για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Σας ευχαριστώ, για άλλη μια φορά, μέσα από την καρδιά μου για τη δύναμη που μου δώσατε να συνεχίσω να εργάζομαι για την Ηλεία μας. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει μεταξύ μας μια άρρηκτη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης. Βρίσκομαι σταθερά στο πλευρό όλων για να επιτύχουμε μια Ηλεία βιώσιμης ανάπτυξης».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00