Αρχική » Δήλωση Δ. Αυγερινοπούλου για τα 48 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας

Δήλωση Δ. Αυγερινοπούλου για τα 48 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας

από Άκης Χουζούρης

Παρέμβαση Αυγερινοπούλου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα για τα 48 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας

Παρατίθεται κάτωθι η παρέμβαση της Βουλευτού Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρος Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, στην σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, όπου προήδρευσε ο Πρόεδρος του Κόμματος και Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης:

«48 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας από τον ιδρυτή της παράταξής μας Κωνσταντίνο Καραμανλή, η παράταξή μας συνεχίζει να είναι εκείνη, η οποία προβαίνει στις ορθές επιλογές για την Ελλάδα, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, απαντώντας στις σύγχρονες γεωπολιτικές προκλήσεις, προσφέροντας λύσεις που ενισχύουν τον πολίτη και προασπίζοντας τη δημοκρατία, την ειρήνη και τη βιώσιμη ανάπτυξη. 

Οι πολιτικές σας πρωτοβουλίες, κύριε Πρωθυπουργέ, για τις συλλογικές απαντήσεις που απαιτούνται σε κρίσιμους τομείς, όπως το μεταναστευτικό, η πανδημία και τώρα η ενεργειακή κρίση, υιοθετούνται από το σύνολο των Κρατών – Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γεγονός που αποδεικνύει την σοφή ηγεσία, την οποία ασκείτε εσείς προσωπικά, αλλά και το σύνολο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας προς όφελος όλων μας. 

Με τις πρωτοβουλίες σας, η χώρα μας καθίσταται ενεργειακός κόμβος, επιταχύνοντας έτσι την ενεργειακή ασφάλεια, ενώ επιταχύνουμε τη μετάβαση στην οικονομία μηδενικού άνθρακος, πολιτική στην οποία πρέπει να επιμείνουμε με αποφασιστικότητα. Υλοποιούνται κρίσιμες υποδομές, ενώ η χώρα μας προσελκύει πλέον σημαντικές ξένες άμεσες επενδύσεις, οι οποίες αυξάνουν το ΑΕΠ της χώρας και δημιουργούν νέες και πρόσθετες θέσεις εργασίας, για όλους, αλλά και κυρίως για τις γυναίκες και τους νέους μας. 

Κύριε Πρωθυπουργέ, σας ευχαριστούμε, εκ μέρους των συμπολιτών μας, που βρίσκεστε δίπλα σε κάθε πολίτη, δίπλα σε όλη την κοινωνία, και που οδηγείτε τη χώρα μας στην ανάπτυξη με συνέχειασυνέπεια και σταθερότητα

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ να στεφθεί με επιτυχία η εκ νέου διεκδίκηση από μέρους σας της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στην χώρα όπου ανήκουν. Θα σημάνει μια σημαντική νίκη για την Ελλάδα, μια σημαντική νίκη για τον παγκόσμιο πολιτισμό!

Οι Βουλευτές είμαστε κοντά σας, βρισκόμαστε άοκνα δίπλα σας για να στηρίξουμε το σημαντικό σας έργο. 

Ευχαριστώ πολύ!» 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00